Battlefield 3 - tři rozšiřující multiplayerové balíčky

8. 3. 2012 00:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Studio DICE společnosti Electronic Arts představilo tři nové obsahové balíčky ke stažení, které dále rozvinou herní systém série Battlefield o nové prvky, módy, prostředí a způsoby boje na virtuálním bojišti. Tyto balíčky vyjdou pod názvy Battlefield 3: Close Quarters (červen 2012), Battlefield 3: Armored Kill (podzim 2012) a Battlefield 3: End Game (zima 2012).

Battlefield 3 - tři rozšiřující multiplayerové balíčky

Battlefield 3: Close Quarters

V tomto balíčku budou hráči vrženi doprostřed zuřivé pěchotní bitvy. Prostředí ožije díky špičkovému modelu destrukce enginu Frostbite 2 a prakticky vše od nábytku až po omítku půjde rozstřílet na kusy. Hráči naplno pocítí záchvěvy explozí, kolem nich budou padat úlomky zdiva a rozbitých věcí, zatímco těsné prostory a přestřelky na vertikální úrovni poskytnou špičkový soutěžní zážitek. Samozřejmostí jsou rovněž nové zbraně, úkoly a unikátní psí známky, které bude opět možné použít i v základní hře.

Battlefield 3: Armored Kill

Tento balíček zaútočí na hráče s plným nasazením bojové techniky. Objeví se zde nové řiditelné tanky, obrněné transportéry, mobilní dělostřelectvo a další technika. Battlefield 3: Armored Kill bude rovněž obsahovat největší mapu v historii série Battlefield a další obrovská bojiště pro totální využití všeho, co má kola, pásy, motory či vrtule.

Battlefield 3: End Game

Čtvrtý obsahový balíček vyjde letos v zimě, ale detaily nejsou zatím veřejné.

Battlefield 3: Back to Karkand

Balíček Battlefield 3: Back to Karkand je aktuálně v prodeji za cenu 405 Kč, respektive 1200 Microsoft Points. Obsahuje nejpopulárnější mapy z předchozího titulu Battlefield 2 (Strike at Karkand, Gulf of Oman, Wake Island a Sharqi Peninsula), které jsou kompletně přepracovány s využitím výkonu enginu Frostbite 2.

Soutěžní náboj hry dále podpoří plně integrovaný program pronájmu serverů pro konzole, díky němuž se hráči budou moci bavit dle vlastních představ v privátních či nehodnocených soubojích. Battlefield 3 je v prodeji ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. Další informace najdete na Facebooku http://www.facebook.com/battlefield.czsk.

Tiskové zprávy

Diskuse