LG Optimus L5 přijde do ČR v září

9. 7. 2012 15:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Telefon bude mít štíhlé tělo a měřit pouze 9,8 mm. Telefonu nebude chybět intuitivní ovládání a chytré funkce, jako je NFC "Tag & Play" pro jednoduché P2P sdílení a mobilní platby. Na některých asijských trzích je telefon Optimus L5 pojat jako dual SIM; to však nebude platit pro Českou republiku a Slovensko.

LG Optimus L5 přijde do ČR v září

„LG Optimus L5 bude vyvážený telefon, který nabídne kombinaci stylového designu, kvalitního displeje, výkonu, výdrže baterie a také ceny, díky které bude telefon velmi atraktivní. L5 doplní stylovou řadu L-Style, která je na českém trhu prozatím zastoupena modely L3 a L7,“ říká Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

Chytrý telefon sází na nejnovější verzi operačního systému Android od Googlu, konkrétně na verzi 4.0 (Ice Cream Sandwich). Telefon je vybaven velkým 4,0“ displejem. Díky novému uživatelskému rozhraní je možné úkony zvládat na menší počet dotyků. Telefon je navíc vybaven novou uživatelskou nadstavbou od LG s funkcí QuickMemo™, která umožňuje zapisovat poznámky z jakékoliv obrazovky, aniž by uživatel musel spouštět samostatnou aplikaci.

V Česku se začne nový LG Optimus L5 prodávat od září 2012 za cenu okolo 5.000 Kč vč. DPH. Nový smartphone bude k dispozici v černé barvě.

Specifikace:

- Čipset: MSM7225A (Cortex A5 800 MHz)
- Paměť: (až) 4GB interní paměť/ Micro SD (až 32 GB)
- Displej: 4,0” HVGA
- Fotoaparát: Zadní 5,0 MP AF s LED bleskem
- OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
- Kapacita baterie: 1 500mAh
- Rozměry: 118,3 x 66,5 x 9,8 (mm)

Tiskové zprávy

Diskuse