Alcatel Onetouch uvedl na český a slovenský trh 3 levné tlačítkové mobily

22. 9. 2014 16:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Modely 2007D, 2012D a 1035D jsou určeny zákazníkům, kteří od telefonu očekávají velkou a přehlednou klávesnici, jednoduché ovládání a dlouhou výdrž baterie. Cenově dostupné telefony obsahují všechny základní funkce. Specialitou je funkce DualSIM pro vložení dvou SIM karet. Telefony 2007D a 2012D kromě toho umožňují připojit se i na internet nebo sociální sítě.

Alcatel Onetouch uvedl na český a slovenský trh 3 levné tlačítkové mobily

Model 2007D nabídne klasické provedení a prodává se za 1190 Kč, resp. 42,90 € s DPH, zatímco telefony 2012D a 1035D charakterizuje véčková konstrukce a pořídíte je za 1490 Kč (54,90 €), resp. 790 Kč (28,90 €) s DPH.

ALCATEL ONETOUCH 2007D

Model 2007D ctí klasickou a léty prověřenou konstrukci mobilního telefonu. Pod barevným displejem s úhlopříčkou 2,4 palce a rozlišením 240 × 320 bodů najdete pohodlnou klávesnici s velkými tlačítky pro snadné a rychlé psaní zpráv. Ačkoli nejde o chytrý telefon, připojíte se s ním i na internet nebo na sociální sítě Facebook a Twitter, a to prostřednictvím předinstalovaných aplikací. Další aplikace je možno stáhnout přes obchod AppStore. Nechybí ani budík, rádio, kalkulačka nebo kalendář. Menu je přitom intuitivní a přehledné i pro ty, kteří nejsou fanoušky nejnovějších technologií.

K výhodám novinky patří možnost používat dvě SIM karty najednou, a mít tak dvě mobilní čísla v jednom telefonu. Mobil obsahuje i bezdrátovou technologii Bluetooth pro připojení k jinému telefonu či handsfree sadě. Díky slotu na paměťové karty si můžete rozšířit vnitřní paměť telefonu využitelnou třeba pro ukládání fotek nebo mp3 skladeb. Model 2007D nabídne také fotografie v rozlišení 3 megapixely nebo možnost natáčet videa. V prodeji budou dvě barevné varianty – tmavě šedá a červená.

ALCATEL ONETOUCH 2012D

Tento mobilní telefon véčkové konstrukce s metalickým rámečkem a kvalitním zpracováním se vejde do každé kapsy, batohu nebo kabelky. Model 2012D je svou výbavou určen především těm, kteří od telefonu očekávají nejen dlouhou výdrž ale i stylový design. Přístroj podporuje funkci dual SIM, díky níž můžete používat v jednom přístroji dvě SIM karty nezávisle na sobě. Telefon je vybaven barevným displejem o úhlopříčce 2,8" s rozlišením 240 × 320 bodů. Vestavěná kamerka dokáže pořizovat fotografie v rozlišení 3 megapixely nebo natáčet krátká videa. Méně technicky zdatní uživatelé ocení přehledné menu, v němž najdou i internetový prohlížeč, přístup na Facebook a také obchod AppStore pro stahování dalších aplikací nebo her. V neposlední řadě je k dispozici funkce handsfree pro pohodlné telefonování v autě. Potěší také bezdrátová technologie Bluetooth, s jejíž pomocí můžete sdílet například fotky nebo jiná data s přáteli a rodinou. Zařízení obsahuje také praktické FM rádio a mp3 přehrávač, díky čemuž si můžete na cestách zkrátit dlouhou chvíli. Paměť telefonu podporuje paměťové karty microSD o velikosti až 8 GB, kam lze uložit stovky vašich oblíbených hudebních skladeb. Vybírat opět můžete ze dvou barev – tmavě čokoládové a béžovo-zlaté.

ALCATEL ONETOUCH 1035D

Véčkový telefon 1035D sází především na skvělý poměr ceny a výkonu. Jde o malý a lehký mobil s rozměry 93 x 45 x 16,5 mm a hmotností pouhých 75 gramů. Výhodou je prostorná klávesnice, na které se pohodlně píšou SMS zprávy, nebo možnost poslouchat rádio či hudbu. Na příchozí hovor či zprávu vás upozorní vibrace nebo LED dioda na vnější straně přístroje. Snadnou orientaci v telefonu zajišťuje přehledné a intuitivní menu. I tento cenově dostupný model je vybaven funkcí DualSIM, díky které můžete využívat současně hned dvě telefonní čísla v jednom telefonu. Vše podstatné se odehrává na barevném displeji o úhlopříčce 1,8 palce s rozlišením 128 × 160 pixelů. Interní paměť telefonu slouží k ukládání kontaktů a SMS. Pomocí MicroSD karty, kam lze nahrát třeba oblíbenou hudbu, ale můžete rozšířit paměť až o 8 GB. Novinka je dostupná v bílé a tmavošedé barvě.

Tiskové zprávy

Diskuse