Microsoft Lumia 535, 5 palců, 5 MPx fotoaparát, poprvé bez označení Nokia

11. 11. 2014 19:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Microsoft představila chytré telefony Microsoft Lumia 535 a Lumia 535 Dual SIM s nejnovějším operačním systémem Windows Phone 8.1, které přinášejí nejnovější aplikace od Microsoftu. Poprvé zmizelo označení Nokia.

Microsoft Lumia 535, 5 palců, 5 MPx fotoaparát, poprvé bez označení Nokia

S pěti integrovanými aplikacemi od Microsoftu, širokoúhlým 5 Mpx předním fotoaparátem a rozměrným 5“ displejem – to vše za dostupnou cenu – Lumia 535 a Lumia 535 Dual SIM pomáhají lidem dělat více toho, co chtějí, za méně peněz.

  • Provádějte nezapomenutelné Skype videohovory a plynule přepínejte mezi hlasovými a videohovory s integrovanou podporou pro Skype.
  • Otevírejte, editujte a sdílejte dokumenty ve Wordu, Excelu či PowerPointu i sešity OneNote s využitím předinstalovaného balíku Office, ať jste kdekoliv.
  • Bezpečně ukládejte a synchronizujte videa i dokumenty Office s využitím cloudového úložiště OneDrive.
  • Propojte pracovní a soukromý e-mail na cestách díky vestavěnému klientovi Microsoft Outlook.
  • Ukazujte fotografie i videa a buďte produktivnější při využívání Office díky velkému 5“ qHD displeji.
  • Dostaňte více do záběru, více přátel do Skype videohovorů, či selfies díky širokoúhlému přednímu 5 Mpx fotoaparátu.
  • Nikdy nezmeškejte hovor nebo textovou zprávu a buďte kdykoliv dostupní na obou SIM kartách díky Smart Dual SIM umožňující dosáhnout maximální flexibility.

„Lumia 535 přichází s naší nabídkou ‘5x5x5‘,” uvedla Jo Harlow, viceprezidentka společnosti Microsoft pro oblast telefonů. „Inovace by měly být dostupné každému, a my tak činíme skrze bezplatnou integraci těch nejlepších služeb od Microsoftu, 5 Mpx širokoúhlému přednímu fotoaparátu a rozměrnému 5“ qHD displeji – to vše za dostupnou cenu.“

Lumia 535 a Lumia 535 Dual SIM budou uvedeny na trh v listopadu, nejprve na klíčových trzích. Ceny pro Lumia 535 a Lumia 535 Dual SIM se budou lišit v závislosti na trhu i operátorovi. Nicméně, předpokládaná prodejní cena je okolo 110 € bez daní a dotací. Lumia 535 a Lumia 535 Dual SIM budou dostupné v zářivě zelené, zářivě oranžové, bílé, tmavě šedé, azurové a černé barvě.

Tiskové zprávy

Diskuse