Smartphone Lenovo A5000 se čtyřmi jádry by měl pracovat až 3 dny na jedno nabití

9. 4. 2015 19:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lenovo představuje nový smartphone Lenovo A5000, který přináší zajímavé specifikace za atraktivní cenu. Výdrž až tři dny na jedno nabití a zvýšená odolnost proti poškrábání a vodě jsou jen jedny z předností tohoto chytrého telefonu. Svým uživatelům nabídne 5palcový displej s vysokým rozlišením a sadu aplikací Lenovo DOit, které usnadňují práci s daty při používání telefonu.

Smartphone Lenovo A5000 se čtyřmi jádry by měl pracovat až 3 dny na jedno nabití

Lenovo A5000 kombinuje vlastnosti prémiových telefonů se skvělou cenou. Srdcem tohoto zařízení je čtyřjádrový procesor MediaTek MT6582 s 1 GB operační paměti. Nabídne také 8 GB paměti pro uživatelská data, která jde rozšířit pomocí microSD karty až o další 3 GB. Tato novinka se také může pochlubit 5palcovým IPS displejem s rozlišením 1280 x 720, na kterém si uživatelé vychutnají videa a obrázky s věrným podáním barev za každé situace. I přesto, že je tento telefon opatřen 5palcovým displejem, váží pouhých 160 gramů a vydrží až tři dny na jedno nabití. Smartphone je totiž vybaven baterií s velkou kapacitou 4000 mAh a funkcí rychlého nabíjení.

Lenovo A5000 přináší inovovaný povrch ošetřený nanomateriálem, který ochrání telefon proti škrábancům, odolá i nárazům a případnému polití tekutinou. Příjemnou vychytávkou je zadní 8MPx fotoaparát s automatickým ostřením a přední 2MPx pro konferenční hovory a selfie. Možnosti konektivity mimo jiné zahrnují podporu A-GPS. Telefon je navíc dodáván společně s navigací Route 66 Navi včetně mapových podkladů.

Lenovo A5000 je vybaven řadou předinstalovaných aplikací Lenovo DOit, které se starají o snadné zabezpečení uživatelských dat, zálohování kontaktů, sms zpráv, výpisů volání a také jednoduché sdílení dat. Jedná se o aplikace Security, SYNCit a SHAREi, které uživatelé mohou využívat zdarma.

Smartphone Lenovo A5000 je u nás dostupný za cenu od 4 499 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse