Při návrhu nové Acer Iconia One 7 bylo myšleno na děti a jejich rodiče

30. 5. 2016 20:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila ve své řadě stylových tabletů Iconia aktualizovaný tenký, lehký a snadno přenosný tablet Iconia One 7, který se může pochlubit ještě větší jednoduchostí a snazším používáním. Nová Iconia One 7 se 7" displejem je díky své praktičnosti a kompaktnímu provedení ideálním tabletem pro všechny, kdo si pořizují první takové zařízení nebo pro rodiče, kteří chtějí tablet svěřit svým dětem.

Při návrhu nové Acer Iconia One 7 bylo myšleno na děti a jejich rodiče

Iconia One 7 váží pouhých 270 g a je natolik malý, že se vejde do vaší cestovní tašky. Přesto má stále dostatečně velký 7" displej pro pohodlné sledování vašich oblíbených multimédií, proto je ideální pro každého, kdo často cestuje. Tento tablet byl navržen tak, aby vydržel dětské zacházení s věcmi, a může se pochlubit krásně texturovanou protiskluzovou úpravou. A díky aplikaci Kids Centre budete mít vždy pod kontrolou vše, co mohou mít vaše děti za lubem.

Nová Iconia One 7 je k dispozici s 8 nebo 16 GB úložného prostoru rozšiřitelného o kartu MicroSD s kapacitou až 128 GB pro uložení většího množství aplikací, multimediálních souborů a her. Může se také pochlubit nejnovějším systémem Android™ 6.0 (Marshmallow), který nabízí vyšší zabezpečení a přináší šestihodinovou výdrž na baterii. Tablet je osazen čtyřjádrovým procesorem MediaTek MTK MT8163 s taktem 1,3 GHz.

Tablet Iconia One 7 má již předinstalovánu aplikaci Kids Center, která promění prostředí tabletu v takové, které je vhodné pro děti. Při návrhu uživatelského rozhraní bylo myšleno na děti a aplikace zajišťuje, že dostanou pouze k takovému obsahu, který je pro ně vhodný. Rozsáhlejší rodičovská kontrola s nástroji pro zablokování neschváleného obsahu, správou dětských uživatelských účtů a denním časovým limitem používání vám poskytne klid na duši. Hesla rodičů jsou také vyžadována v aplikaci Eexit Kids Center, u správy účtů, filtrů obsahu a nově nainstalovaných aplikací.

Displej s HD rozlišením 1 280 × 720 HD a technologií IPS vám přinese ostřejší text a realističtější obraz při pohledu z jakéhokoli úhlu. Díky svému čtyřjádrovému 64bitovému procesoru má tento tablet více než dostatečný výkon pro spuštění i chod nejnovějších her, surfování na internetu a přehrávání vašich oblíbených videí absolutně plynule a bez přerušování. S přední 0,3Mpx a zadní 2Mpx kamerou můžete také zachytit své vlastní zážitky a s pomocí předinstalovaných nástrojů EZ Utilities snadno zvětšíte prvky uživatelského rozhraní, stejně jako velikost písma, a to pouhým stiskem tlačítka.

Acer Iconia One 7 B1-780 bude k dispozici v Evropě od srpna za cenu od 2790 Kč/99€.

Tiskové zprávy

Diskuse