ADATA uvádí externí SSD disky SE730, SC660 a SV620

21. 7. 2016 16:03    Rubrika: Tiskové zprávy

ADATA Technology představuje externí SSD disky SE730, SC660 a SV620. Všechny tři jsou kompatibilní s operačními systémy Windows, Mac OS a Android, díky čemuž pohodlně rozšíří kapacitu úložišť většiny notebooků, ultrabooků, stolních počítačů a dokonce i media boxů a herních konzolí.

ADATA uvádí externí SSD disky SE730, SC660 a SV620

Od modelu SE730 vybaveného USB Type-C a krytím IP68, až po cenově dostupné modely SC660 a SV620, všechny typy nabízí uživatelům ve srovnání s běžnými externími disky přinejmenším čtyřnásobnou výkonnost, zatímco jejich energetická spotřeba je výrazně nižší. To ocení majitelé přenosných zařízení s menšími bateriemi. Disky se rovněž vyznačují absolutně tichým chodem a výrazně lepší odolností proti nárazům. Jsou proto ideální jak pro mobilní, tak i pro stolní řešení.

Při jejich výrobě byly použity pečlivě vybrané a certifikované řídící a paměťové čipy, které navíc prošly zevrubným testováním ADATA. Podobně i výroba desek plošných spojů a jejich osazení součástkami splňuje nejvyšší standardy ADATA, které navíc doplňuje nadstandardní tříletá záruka. SE730 a SV620 byly představeny dnešního dne, SC660 bude uveden na trh v průběhu srpna.

Disk SE730 nabízí v superkompaktním těle vážícím pouhých 33 g zápis a čtení rychlostmi až 500 MB/s. V době uvedení je nejmenším externím SSD diskem s oboustranným konektorem USB Type-C na světě. Data přenáší pomocí protokolu USB 3.1 Gen 2. Díky pískovanému kovovému povrchu a robustnímu designu získal oficiální osvědčení o prachuvzdornosti a voděodolnosti podle normy IEC IP68 a také armádní certifikát odolnosti proti nárazům. SE730 nabízí v kategorii externích SSD disků špičkový design, výkonnost a mobilitu; při tom váží méně než golfový míček a vejde se bez problémů do dlaně.

Zatímco ještě nedávno byly externí SSD disky luxusem, modely SC660 a SV620 spojují SSD výkonnost a pohodlnost s dostupnou cenou. SC660 přidává navíc odolný design a rychlost čtení i zápisu až 410 MB/s. Jeho stylové super tenké tělo má tloušťku pouhých 9,6 mm. Proti šokům odolný SV620 nabízí totožnou výkonnost zabalenou v těle se zvýšenými hranami, takže se lépe ubrání nechtěnému poškrábání. Obsahuje také světlomodrou indikační diodu LED, která informuje uživatele o veškeré aktivitě disku. Ať už zákazníci upřednostňují kovový a pevný SC660, nebo štíhlý a lesklý SV620, získají špičkovou SSD výkonnost a odolnost za výhodný poměr cena-výkon.

Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse