Samsung Galaxy Note7 - technologie zabezpečení včetně snímače oční duhovky

2. 8. 2016 17:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Samsung Electronics Co. Ltd. představila novou vlajkovou loď Galaxy Note7. Jeho inovativní funkce nastavují nový standard pro zařízení s velkým displejem. Promyšlené zpracování, prvotřídní materiál a jedinečný symetrický design pozdvihují uživatelský zážitek na novou úroveň.

Samsung Galaxy Note7 - technologie zabezpečení včetně snímače oční duhovky

Samsung Galaxy Note7 je vhodný smartphone pro práci i zábavu. Jeho majitelé tak získají více, než si mysleli, že je od smartphonu možné.

„Samsung Galaxy Note7 kombinuje produktivitu a zábavu s vylepšenými bezpečnostními prvky. Přispívá do rozsáhlého ekosystému a je ideálním zařízením pro ty, kdo chtějí dosáhnout v životě více,“ řekl DJ Koh, prezident divize Mobile Communications Business, Samsung Electronics, a dodal: „Žijeme životy rychleji, než kdy jindy, takže jsme vytvořili Galaxy Note7, aby nám pomáhal zvládat věci snadněji, kdekoliv, kdykoliv.“

Vylepšený S Pen je více než jen psací pomůcka. Je nástrojem, jak zvládnout více práce efektivně a přesně. Díky funkci „Poznámka na vypnutém displeji“ mohou uživatelé přivést své nápady k životu, aniž by se zdržovali odemykáním obrazovky – stačí jednoduše připnout poznámku na Always On displej. Pero S Pen také umožňuje snadno vytvářet a sdílet GIF animace pomocí Smart Select. Nové funkce Air Command (včetně zvětšení a překladu) přibližují obrazovku nebo překládají jazyky jednoduchým pohybem pera S Pen nad displejem. Přístup k nejlepším tvůrčím schopnostem inteligentního S Penu je ještě jednodušší se Samsung Notes – nové sjednocené aplikaci, která umožňuje ručně zapisovat a upravovat poznámky nebo kreslit.

Nový S Pen píše s jednoduchostí a přesností jako skutečné pero. Menší 0,7mm hrot a vylepšená citlivost na tlak navozují stejný pocit jako při psaní skutečným perem. Díky odolnosti proti vodě (certifikace IP68) mohou uživatelé s klidem zapisovat své myšlenky bez přerušení i v případě, že je displej Galaxy Note7 mokrý.

Samsung chápe, jak důležité je udržovat obsah v mobilním telefonu pod ochranou. Pomocí Samsung Knox, což je špičková bezpečnostní platforma, poskytuje Samsung Galaxy Note7 zvýšenou úroveň ochrany a soukromí. Součástí je vysoce pokročilá biometrická autentizace, včetně čtečky otisků prstů, a technologie skenování oční duhovky. Galaxy Note7 nabízí více možností ověřování, které lze využít podle toho, jak lidé své telefony používají.

Samsung Galaxy Note7 zavádí novou úroveň důvěryhodnosti pomocí Secure Folder – samostatné složky, která přidává další vrstvu autentizace pro soukromé a osobní informace. Technologie rozpoznávání duhovky bude možné také využít jako ověření při bezpečném nakupování přes Samsung Pay**.

Samsung Galaxy Note7 má ve výbavě oboustranně zakřivený 5,7palcový QHD Super AMOLED displej s vynikajícími zobrazovacími schopnostmi. Je připravený na HDR video streaming, takže navozuje pocity jako při sledování obrazu v kině, včetně jasnějších barev a hlubší černé. Uživatelé si tak užijí snímky přesně tak, jak to filmaři zamýšleli. Galaxy Note7 nabídne také Game Pack (dostupný přes Google Play) se špičkovými herními tituly, jednodušším procesem nákupu a dalšími novými výhodami.

Spárování Galaxy Note7 s novými brýlemi pro virtuální realitu Samsung Gear VR s technologií od společnosti Oculus přináší prémiovou virtuální realitu. Stále rostoucí výběr aplikací, fotografií, her a dalšího obsahu přináší nové možnosti zábavy. Ať už je to další úroveň hraní nebo virtuálního cestování, vždy je co objevovat.

Zákazníci mohou Galaxy Note7 propojit také s kameru Samsung Gear 360 s vysokým rozlišením (3840x1920), a díky tomu zachytit, editovat a sdílet 360stupňové snímky na cestách. Vzpomínky lze sdílet s přáteli prostřednictvím platforem jako YouTube 360 a Facebook, anebo si je připomenout prostřednictvím Gear VR.

Samsung i nadále překonává hranice zpracování a designu, aby zdokonalil uživatelské zkušenosti. Každá hrana, povrch a detail Galaxy Note7 byly přepracovány tak, aby poskytovaly pohodlnější držení, snadnější ovládání jednou rukou, ale i odolnost díky Corning® Gorilla® Glass5. Elegance oblíbená u série Galaxy i nadále pokračuje. Oboustranně zakřivený displej Galaxy Note7 nabízí postranní panel pro přístup k aplikacím, zprávám a dalším funkcím jediným dotekem.

Do pokročilé výbavy Samsung Galaxy Note7 patří fotoaparát, který Samsung představil již na smartphonech Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Technologie snímače dual-pixel, světelnost objektivu a rychlý autofokus pracují společně, aby zachytily ostré fotografie i ve zhoršených světelných podmínkách.

Kromě 64GB interní paměti nabízí Samsung Galaxy Note7 podporu microSD a rozšíření kapacity až na 256 GB. Má 3 500mAh baterii, Power Management UX přes Smart Manager a rychle se nabíjí přes USB-C port. Dobití je možné kdekoliv, kde je k dispozici bezdrátové nabíjení.

K dispozici bude také nová řada doplňků Galaxy Note 7, včetně nového pouzdra S View Standing Cover (lehké a přenosné pouzdro, které postaví zařízení pod úhlem 60° pro snadné prohlížení obsahu), nebo voděodolného (certifikaceIP68) krytu s baterií pro nabíjení na cestách.

Samsung Galaxy Note7 je víc než jen smartphone. Díky němu mohou uživatelé sledovat své pohybové aktivity pomocí Gear Fit2 nebo Gear IconX a zaznamenávat data prostřednictvím S Health 5.0**. Kromě přesného a obsáhlého sledování a měření fyzické aktivity umožňuje nový S Health také zůstat ve spojení s rodinou a přáteli – uživatelé mohou sdílet aktualizace a zdravě soutěžit proti sobě.

Funkce Smart Switch je rozšířena o Samsung Cloud, který poskytuje nepřetržité zálohování a snadný přenos obsahu včetně dat, aplikací, nastavení a rozvržení mezi zařízeními. Uživatelé Samsung Galaxy Note7 budou moci využít až 15 GB volného místa pro ukládání a obnovování informací na Samsung Cloud**.

Samsung Galaxy Note7 bude k dispozici v Evropě od 2. září 2016 v modré, stříbrné a černé barvě. V České republice si jej mohou zákazníci předobjednat od 16. do 30. srpna 2016. K objednávce u vybraných partnerů získají jako odměnu nejnovější zařízení Gear VR****.


* Odolnost proti prachu a vodě na základě hodnocení IP68, které testuje ponoření do hloubky až 1,5 metru po dobu až 30 minut.
** Dostupnost a rozsah služby se mohou lišit podle jednotlivých regionů.
*** Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace o produktu uvedené v tomto dokumentu, včetně, ale nikoli výhradně, výhod, designu, ceny, komponentů, výkonu, dostupnosti a vlastností výrobků mohou být změněny bez předchozího upozornění.
**** Nabídka v předobjednávce se liší dle trhů

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse