Acer Liquid Z6E - skloubí osobní a profesní život na cestách

25. 2. 2017 22:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila nový smartphone Liquid Z6E, elegantní, kompaktní a cenově dostupný mobilní telefon s Androidem, který zajišťuje rovnováhu mezi osobním a pracovním životem, ať už jej budete používat doma, v kanceláři nebo na cestách. Nový Liquid Z6E poskytuje díky HD IPS1 displeji a elegantnímu zakřivenému 2.5D sklu, které ho překrývá, vynikající zážitky ze zábavy.

Acer Liquid Z6E - skloubí osobní a profesní život na cestách

Smartphony Liquid Z6E jsou určeny pro ty, kdo touží po plnohodnotných a intuitivních zařízení, díky nimž budou moci zůstat produktivní i na cestách. Každé z těchto zařízení se může pochlubit minimalistickým designem a elegantním 2.5D zakřiveným sklem. K dispozici jsou v jak matné černé, tak i v bílé barvě pro nadčasovou eleganci. Díky širokým pozorovacím úhlům IPS displeje se můžete spolehnout na to, že barvy zůstanou u obou modelů kvalitní bez ohledu na to, pod jakým úhlem se na obrazovku díváte.

Liquid Z6E využívá operační systém Android 6.0, je vybaven výkonným čtyřjádrovým procesorem, lze snadno přizpůsobit a má dvě kamery pro pořizování vysoce kvalitních fotografií a videí kdekoli na cestách. Smartphony Liquid Z6E jsou nabité funkcemi, a přesto tenké a kompaktní s 5" HD IPS displejem. Základní Liquid Z6E je vybaven 5Mpx hlavní kamerou s automatickým ostřením a 2Mpx přední kamerou pro zachycení vzrušujících okamžiků s ostrými detaily.

Technologie BlueLightShield™ snižuje míru vystavení modrému světlu, které může být potenciálně škodlivé, a to pomocí úpravy jasu a barevného odstínu.
Acer BluelightShield účinně snižuje únavu očí tím, že upravuje barevný odstín i jas, čímž redukuje míru emise modrého světla vycházejícího z obrazovky. Nabízí čtyři režimy použití:

  • Malá redukce: snižuje emise modrého světla LED podsvícení o 18 %, což je stejně účinné jako běžné anti-blue-light brýle.
  • Středně velká redukce a velká redukce: snižuje emise modrého světla LED podsvícení o 36 % a 54 %.
  • Režim Long Hours: odborně vyladěný optickými inženýry pro snížení únavy očí při dlouhodobém sledování obrazovky.

Liquid Z6E je v oblasti EMEA k dispozici nyní za ceny od 2.690,- Kč.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse