Konica Minolta Workplace Hub - řešení pro správu IT ve spolupráci firem zvučných jmen

24. 3. 2017 12:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Konica Minolta v partnerství se společnostmi Microsoft, Hewlett Packard Enterprise, Sophos, Canonical a BrainTribe přichází s inovativním řešením pro správu IT.

Konica Minolta Workplace Hub - řešení pro správu IT ve spolupráci firem zvučných jmen

Společnost Konica Minolta Inc. (Konica Minolta) přestavila Workplace Hub, nové inovativní IT řešení sjednocující všechny technologie organizace prostřednictvím jediné centralizované platformy. Workplace Hub je navržen pro pracoviště budoucnosti všech velikostí a podporuje jejich digitální transformaci. První verze Workplace Hub, která bude dostupná na podzim 2017, přímo řeší a reaguje na růst komplexnosti IT poskytováním účinnější a efektivnější správy široké řady nástrojů, služeb a zařízení používaných moderními organizacemi.

Tato nová platforma představuje další fázi v dlouhé historii inovací společnosti Konica Minolta, podtrhuje její pozici na trhu IT služeb a jde vstříc firemních zákazníkům a jejich měnícím se potřebám. Workplace Hub funguje jako centrální hub, který zjednodušuje a zefektivňuje IT pro organizaci snížením celkových nákladů na správu IT. Zároveň dokáže poskytovat v reálném čase datové analýzy, které pomohou ke zlepšení obchodních procesů. Vytvořením ekosystému řídícího a koordinujícího celou IT infrastrukturu a služby napříč stávajícími i budoucími IT systémy přináší Workplace Hub uživatelům centrální řídící panel, v němž mají 360° pohled na způsoby používání IT v rámci celého podniku, což umožňuje jednoduchou správu a optimalizaci systémů.

Produktový plán platformy navíc zahrnuje budoucí integraci internetu věcí, umělé inteligence, Intelligent Edge a nástrojů podpory rozhodování, které se stávají nosnými body podnikatelského prostředí zítřka. Přidání této kognitivní vrstvy umožní organizacím intuitivní chápání fungování společnosti a dává lidem možnost lépe spolupracovat a dělat inteligentnější, na datech založená rozhodnutí efektivněji a snadněji.

Globální partnerství se společnostmi Hewlett Packard Enterprise, Sophos a Microsoft zajišťuje ten nejlepší hardware, bezpečnost a IT řešení, a další služby od společností Canonical a BrainTribe přináší sílu open source a pokročilou správu dat k usnadnění efektivní digitální transformace pro jakýkoliv podnik.

Dennis Curry, viceprezident a ředitel obchodních inovací a centra výzkumu a vývoje ve společnosti Konica Minolta, uvedl: „Workplace Hub se bude vyvíjet tak, aby se stal nejkomplexnější platformou pro služby a schopnosti požadovanými pracovišti budoucnosti. To znamená, že podniky budou moci růst a spravovat jejich IT souběžně s měnícími se obchodními potřebami. To zjednodušuje provoz IT a vytváří cestu pro vzrušující nové integrace, jako je AI nebo Intelligent Edge Computing. Stane se tak ústřední součástí digitálního organizace budoucnosti.“

Tento strategický posun umožní společnosti Konica Minolta dodávat ucelenější řešení digitální transformace, a nadále tak bude pokračovat ve své tradici poskytování těch nejlepších produktů a služeb na firemních trhu jako celku.

„Pracoviště se vyvíjejí bezprecedentní rychlostí a digitální transformace se stává důležitější jak pro přežití na trhu, tak pro budoucí prosperitu,“ řekl Shoei Yamana, CEO a prezident společnosti Konica Minolta. „Workplace Hub podnikům všech velikostí nejen umožní dosáhnout účinné transformace, ale připraví je na budoucnost v podobě další vlny technologických inovací, které již pronikají do firemního prostředí.“

Organizace, které hledají kvalitní řízené služby za přijatelnou cenu, budou mít k dispozici první verzi Workplace Hub na podzim 2017.

Tiskové zprávy

Diskuse