Tech Data Forum - přípravy na 8. ročník

21. 12. 2004 10:14    Rubrika: Tiskové zprávy

V těchto dnech se na plné obrátky rozběhly přípravy již osmého ročníku setkání prodejců výpočetní techniky – Forum 2005. Společnost Tech Data Distribution, významný distributor výpočetní a telekomunikační techniky, zůstala věrna tradici a tuto prestižní akci opět umístila do prostor Veletržního paláce v Praze. Termín konání byl stanoven na 23. a 24. února 2005.

Forum je určeno pro všechny obchodní partnery společnosti Tech Data Distribution a jeho hlavním posláním je soustředit na jedno místo, co možná nejvíce informací z oblasti informačních technologií a vytvořit prostor pro pracovní setkání výrobců výpočetní a telekomunikační techniky s prodejci, působícími na trhu v České republice. Již po osmé na něm budou prezentovat své nabídky produktů a řešení nejvýznamnější firmy z oboru IT. Loni se jich ve Veletržním paláci sešlo 57 a přilákalo více než 1600 návštěvníků, rekrutujících se zejména z řad koncových prodejců.

Významnou částí Forum je již tradičně bohatý doprovodný program, a podle informací od pořadatele, tomu nebude jinak ani při osmém ročníku. Předpokládá se, že počet a kvalita přednášek, seminářů a workshopů nikterak nezaostane za loňským rekordem. Přitom se loni uskutečnilo úctyhodných 31 přednášek a 10 workshopů, o které byl po oba dva dny konání Forum velký zájem. Osmý ročník navíc přinese jedno velké překvapení pro návštěvníky akce. Pokud vás zajímá o jaké překvapení se jedná, sledujte tisk a Internet, kde vše bude prozrazeno během ledna a února 2005.

Základní fakta o akci:

Název akce: Forum 2005, 8. ročník
Krátký popis: Setkání prodejců a výrobců výpočetní techniky, pořádané společností Tech Data Distribution, významným distributorem výpočetní a komunikační techniky v České republice
Datum: 23. – 24. 2. 2005
Místo: Veletržní palác, Praha
Pořadatel: Tech Data Distribution, s.r.o.
Organizační zajištění: Reklamní agentura Aetna, spol. s r.o.
Informace: www.techdata.cz/forum (najdete zde i foto-galerii z minulého ročníku)