Acer - 2x nový digitální fotoaparát

24. 9. 2005 11:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje dva nové modely digitálních fotoaparátů a rozšiřuje tak svou nabídku pro digitální domov

Acer - 2x nový digitální fotoaparát

Zachyťte digitální život

PRAHA, 22. září 2005. Společnost Acer, jeden z předních světových průkopníků sbližování osobních počítačů a digitální zábavy, opět rozšířila nabídku přístrojů pro domácí zábavu a představila dva nové digitální fotoaparáty (DSC) Acer CI-6330 a Acer CS-6530, které mají dále zmodernizovat digitální domov.

Tyto nové kompaktní a snadno ovladatelné digitální fotoaparáty dokazují, že společnost Acer pokračuje ve své jedinečné snaze o vytvoření kompletní nabídky uživatelsky příjemných digitálních zařízení pro zábavu, která by umožnila stále rostoucímu počtu domácích uživatelů plně využít předností a flexibility digitálních médií.

Univerzální a snadno ovladatelné digitální fotoaparáty Acer představují ideální příslušenství vašeho DIGITÁLNÍHO DOMOVA. Tyto inovativní přístroje umožňují zachytit všechny vzácné okamžiky a uložit je k "digitálním pokladům“, o něž bude navždy pečovat moderní technologie.

Dva nové elegantní a technicky progresivní fotoaparáty mají mnoho praktických funkcí, které vám umožní zachytit trendy a styly moderního života. Oba přístroje jsou vybaveny pohodlným hledáčkem, který usnadňuje pořizovat dokonalé záběry s přirozeným osvětlením i s bleskem s několika režimy s redukcí jevu červených očí. Navíc pohodlně padnou do ruky a vyznačují se jednoduchou a snadnou obsluhou.

Zaručená zábava
Šestimegapixelový fotoaparát Acer CI-6330, který je vybaven snímacím prvkem 1,8” CCD, objektivem s 3x optickým/4x digitálním zoomem, integrovaným 2.0” LCD TFT displejem, dvěma nabíjecími akumulátorovými Ni-MH bateriemi, které umožňují vyfotografovat až 300 snímků, maximálním rozlišením 2816 x 2112, 16 MB pamětí ROM (z toho 12 MB pro ukládání snímků) a mnoha softwarovými aplikacemi jako např. NTI Photo Suite, dokazuje, že patří k nejvýkonnějším digitálním fotoaparátům ve své kategorii.

S kompaktním a lehkým fotoaparátem (130 g) Acer CI-6330 můžete nejen fotografovat, ale i nahrávat krátké videosekvence, a tedy vám umožňuje zachytit nezapomenutelné a neopakovatelné okamžiky. Přístroj Acer CI-6330 nabízí vysokou užitnou hodnotu především uživatelům, kteří chtějí komplexně vybavený a snadno ovladatelný digitální fotoaparát.

Nový fotoaparát Acer CI-6330 prokazuje svou praktičnost a jednoduché ovládání mj. pohodlným portem USB 2.0, který umožňuje přenášet obrázky ještě rychleji a jednodušeji.

Velkolepé snímky
Neobyčejně tenký šestimegapixelový fotoaparát Acer CS-6530 je vybaven snímacím prvkem 1/2,5” CCD, objektivem s 3x optickým/4x digitálním zoomem, velkým 2,5” LCD TFT displejem, nabíjecí akumulátorovou lithnou baterií, která umožňuje vyfotografovat až 150 snímků, makrorežimem pro fotografování na vzdálenost 6 cm a maximálním rozlišením 2816 x 2112.

Elegantní a propracovaný, lehký a snadno ovladatelný přístroj lze snadno nosit díky malým rozměrům. S tímto fotoaparátem dokáže fotografovat každý a navíc může natáčet i krátké videosekvence ve formátu AVI: Nový fotoaparát Acer CS-6530 skutečně umožňuje filmovat krátké snímky, ukládat je a vytvářet nekonečný digitální zážitek.

Uvedení obou výrobků na trh digitálních fotoaparátů dokazuje snahu společnosti Acer vyvíjet řešení sbližující digitální zařízení. Nová nabídka digitálních fotoaparátů společnosti Acer umožňuje zcela neotřelým, elegantním a atraktivním způsobem si vychutnat nezapomenutelné okamžiky v pohodlí domova a dokazuje trvalé úsilí společnosti Acer o vývoj výrobků, které spojují světy digitálních zařízení a osobních počítačů.

Na digitální fotoaparáty Acer je poskytována dvouletá záruka.

Ceník fotoaparátů:

CI-6330 - 4 990 Kč*/6 490 Sk*
6 MP DSC, 3x, 2,0"LCD, Ni-MH AA baterie + nabíječka, silver, bez SD karty, pouzdro, CZ

CS-6530 - 6 990 Kč*/8 790 Sk*
6 MP DSC small, 3x, 2,5"LCD, Li-ion baterie, silver, CZ


Tiskové zprávy

Diskuse