Siemens ME75 - sportovní mobil

14. 10. 2005 17:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Siemens ME75: Outdoorové funkce ve sportovním designu

Siemens ME75 - sportovní mobil

MNICHOV, NĚMECKO, 14. října 2005 – Robustní, přitom sportovní a lehký. Telefon ME75 společnosti BenQ Mobile je nejpraktičtějším outdoorovým mobilním přístrojem ve své třídě. Gumové prvky zajišťují skvělou ochranu proti stříkající vodě, prachu a nárazům. Telefon podporuje všechny klíčové multimediální funkce. Díky vynikajícímu výkonu akumulátoru je ME75 mobilní telefon, který dlouho vydrží a podporuje aktivní životní styl.

S rozměry pouhých 105 x 46 x 18 mm a hmotností pouhých 95 gramů je ME75 od společnosti BenQ Mobile nejlehčím a nejkompaktnějším mobilním telefonem, který je v současnosti v outdoorovém segmentu na trhu k dispozici. Sportovně elegantní mobilní telefon se vyznačuje extrémně lehkou, avšak pevnou konstrukcí. Při jejím navrhování se designéři inspirovali způsobem vyztužení moderních běžeckých bot.

ME75 nabízí všechny klíčové multimediální funkce. Integrovaný fotoaparát VGA s funkcí foto a video a pětinásobným digitálním zoomem je stejně důležitou součástí telefonu jako velký displej TFT s vysokým rozlišením (132 x 176 pixelů, 65 536 barev, 9 řádků). Díky přídavnému blesku, který je nabízen jako volitelné originální příslušenství, lze pořídit kvalitní fotografie i v šeru či interiérech. Telefon má zabudovaný organizér, který pomáhá plánovat každodenní schůzky a úkoly. ME75 také nabízí celé spektrum mobilní komunikace, ať už jde o Instant messaging či funkci emailového klienta. Neobyčejně dlouhá pohotovostní doba (až 450 hodin) a maximální doba hovoru až 8 hodin z telefonu vytváří spolehlivého partnera na cestách, i když po celé dny nepotkáte zdroj energie.
Součástí široké nabídky originálního příslušenství je i přenosná handsfree sada Car Kit Easy (volitelné příslušenství) s integrovaným držákem mobilního telefonu ME75, která umožňuje flexibilní komunikaci v autě s vysokou kvalitou zvuku.

Model ME75 bude uveden na trh v listopadu 2005 v barevných provedeních „amazonská zelená“ a „atlasová šedá“. Ceny budou zveřejněny lokálně. Každý, kdo by si chtěl ME75 vyzkoušet ještě před uvedením na trh, se může zaregistrovat na internetové adrese www.siemens.com/me75.

Tiskové zprávy

Diskuse