Acer Empowering - snadnější nastavení

20. 10. 2005 17:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Technologie Empowering od společnosti Acer umožňuje zákazníkům využívat jedinečné přednosti nových výrobků Acer

PRAHA, 18. října 2005. Skupina Acer patří mezi pět největších dodavatelů značkových osobních počítačů na světě. Navrhuje a nabízí snadno ovladatelná a spolehlivá IT řešení, která usnadňují uživatelům dosažení jejich cílů a zjednodušují jim život. V roce 2000 vydělila společnost Acer výrobní provozy, aby se mohla lépe zaměřit na celosvětový prodej výrobků pod svou značkou, jako např. stolních a mobilních osobních počítačů, serverů a záznamových zařízení, displejů, periferních zařízení a řešení pro elektronický obchod pro podniky, vládní organizace, školství a domácnosti.

Od svého založení v roce 1976 se skupina Acer řídí heslem odstranit bariéry mezi lidmi a technikou, které vychází z filosofie "péče prostřednictvím inovací". V současné době společnost Acer dodává širokou nabídku výrobků od stolních počítačů a notebooků přes projektory a LCD televizory po mnoho dalších zařízení, která jsou vybavena technologií Empowering. Technologie Empowering, která usnadňuje využití špičkových předností nových výrobků Acer, klade uživatele a veškeré jejich potřeby na první místo!

Technika není vždy jednoduchá z hlediska obsluhy. Rychlé inovace posouvají moderní techniku na dříve zcela nemyslitelnou úroveň a průměrní uživatelé jsou sotva schopni plně využít špičkovou techniku, jíž mají k dispozici, nemluvě o tom, že často ani nechápou možnosti nejmodernějších výrobků v oblasti IT. Hardware by měl být dokonale navržen, software by měl běžet plynule a uživatelé by měli být schopni optimálním způsobem využívat techniku, která by měla pracovat na plný výkon. Ve skutečnosti se uživatelé musí potýkat s rozhraními, která je uvádějí do zmatku, podivnými příkazy a složitými konfiguracemi - prostě s technikou v její nejméně přátelské podobě.

Společnost Acer, jako průkopník v oblasti IT, je přesvědčena, že inovace nespočívají jen ve vymýšlení nových, dokonalejších technologií a řešení, ale i v poskytnutí záruky, že tyto inovace také přinesou užitek konečným uživatelům. Technologie Empowering jednoznačně dokazuje, že Acer skutečně věří svému poslání a odstraňuje bariéry mezi lidmi a technikou. Technologie Empowering, která nabízí uživatelům přátelská a intuitivní rozhraní, zprostředkuje rychlý přístup k často používaným funkcím a nastavením, a tedy zvyšuje produktivitu při jejich používání a obohacuje jim život.

Přehled výhod
• Snadný přístup: Uživatelům stačí pouze stisknout klávesu "Empowering", aby mohli používat tuto technologii.

• Postup 1-2-3: Většinu funkcí a konfigurací lze nastavit ve třech krocích.

• Jednoduché, avšak výkonné funkce: Povzbuzují průměrného uživatele, aby používal současnou nejmodernější techniku.

Technologie Empowering je uživatelsky příjemná, s jednotným vzhledem a ovládáním: Jedním z důvodů tohoto úspěchu je strategie zaměřená na výzkum a vývoj řešení, která by byla dostupná všem a všichni je dokázali snadno ovládat.

Přehled řešení
• Acer eDataSecurity Management (notebooky a profesionální stolní počítače)
• Acer eLock Management (notebooky a profesionální stolní počítače)
• Acer ePerformance Management (notebooky a profesionální stolní počítače)
• Acer eRecovery Management (notebooky a profesionální stolní počítače)
• Acer eSettings Management (notebooky a profesionální stolní počítače)
• Acer eNet Management (notebooky)
• Acer ePower Management (notebooky)
• Acer ePresentation Management (notebooky)
• Acer eAcoustics Management (profesionální stolní počítače)
• Acer eMode Management (spotřební stolní počítače a mediagateway)
• Acer eView Management (režim Scenario – LCD TV)
• Acer eChannel Management (oblíbené kanály – LCD TV)
• Acer eView Management (videoprojektory)
• Acer eOpening Management (videoprojektory)
• Acer eTimer Management (videoprojektory)

Acer eDataSecurity Management

je snadno ovladatelná utilita pro šifrování, která chrání soubory proti neoprávněnému přístupu pomocí hesel a šifrovacích algoritmů. Je integrována do Windows® Explorer jako nadstavbová utilita a umožňuje rychlé a snadné šifrování/dešifrování a dále podporuje průběžné šifrování v programech MSN® Messenger a Microsoft Outlook®.

Acer eLock Management
je bezpečnostní utilita, která umožňuje uživatelům zablokovat heslem datové, optické a disketové mechaniky s vyjímatelnými médii, a tak chránit informace proti odcizení v případě, že je počítač ponechán bez dozoru.

Acer ePerformance Management
je nástroj pro optimalizaci systému, který zvyšuje výkon počítačů Acer. Zkracuje čas odezvy aplikace, uvolňuje nevyužívanou systémovou paměť a zvyšuje celkovou stabilitu, což prokazuje její naprostou nezbytnost.

Acer eRecovery Management

je univerzální utilita, která nahrazuje disky pro obnovení systému dodávané výrobcem, a dále může být využita jako neobyčejně stabilní samostatný manažer pro zálohování a obnovení. Její součástí je obraz uložený ve výrobě do skryté části na pevném disku s operačním systémem.

Acer eSettings Management
je komplexní utilita, která nabízí uživatelům úplnou kontrolu nad funkcí systému prostřednictvím intuitivních a výkonných rozhraní. Rovněž umožňuje snadno a pohodlně změnit nastavení a konfiguraci.

Acer eNet Management
je inteligentní utilita, která umožňuje uživateli prostřednictvím inteligentní správy profilů zůstat online a připojený k síti, i když změní místo nebo zvolí nové nastavení. Rovněž spravuje tiskárny, sdílené složky a odstraňování poruch prostřednictvím volitelných možností zabezpečení a nastavení.

Acer ePower Management
je výkonné a přehledné rozhraní, které uživatelům umožňuje volit jeden ze čtyř předem zkonfigurovaných profilů napájení nebo vytvořit vlastní profily. Obsahuje ovládací prvky s jednoduchou obsluhou pro uvolnění a zablokování funkcí systému, vytvoření signalizace upozorňující na stav baterie a jiná užitečná nastavení.

Acer ePresentation Management
je jednoduchá utilita, která umožňuje uživateli jediným pohybem zvolit jedno ze dvou nejpoužívanějších rozlišení projektoru. Připojení k externím výstupním zařízením nebylo nikdy jednodušší!

Acer eAcoustics Management

je utilita, která umožňuje uživatelům pracovat ve větším tichu, neboť přizpůsobuje výkon individuálním potřebám a regulací otáček ventilátoru snižuje hlučnost počítače. Využívá různé profily pro zajištění optimální rovnováhy mezi výkonem systému a hlučností.

Acer eMode Management
je komplexní multimediální utilita, která přináší digitální zábavu domů a zvyšuje zážitek uživatelů při zábavě. Zajišťuje snadný přístup k ovládání televize, videa, hudby, obrázků, FM rádia a internetového rádia prostřednictvím pohodlného dálkového ovladače.

Acer eView Management (režim Scenario)
je praktická utilita, která umožňuje uživatelům vytvářet a ukládat profily displeje pro různé typy médií a použití na základě preferencí. Nabízí užitečné, předem uložené profily a umožňuje uživatelům podle potřeby upravovat a vytvářet vlastní barevné profily.

Acer eChannel Management (oblíbené kanály)

je užitečná utilita pro ukládání oblíbených kanálů s jednoduchým a snadno ovladatelným rozhraním, která šetří čas a námahu. Umožňuje uživatelům naprogramovat nejoblíbenější stanice do seznamu a tím si usnadnit vyhledávání oblíbených pořadů.

Acer eView Management
je praktická utilita, která umožňuje uživatelům vytvářet a ukládat profily displeje pro různé typy médií a použití na základě preferencí. Nabízí užitečné, předem uložené profily a umožňuje uživatelům podle potřeby upravovat a vytvářet vlastní barevné profily.

Acer eOpening Management
je jednoduchá utilita pro snadné přizpůsobení obrazovky, která se objeví při zapnutí a v pohotovostním režimu, kdy do projektoru nepřichází signál, a dále usnadňuje používání různých obrazovek pro různé situace se snadno ovladatelným rozhraním.

Acer eTimer Management
je utilita, která umožňuje uživateli sledovat čas na přizpůsobitelném čítači času zobrazeném na displeji. Čítač času odpočítává nastavený časový interval a upozorní uživatele, jakmile interval uplyne.

Šíře záběru technologie Empowering je udivující. Umožňuje splnit veškeré nároky od prostého zvýšení efektivity a výkonu po dosažení významných finančních i pracovních úspor. Technologie Empowering společnosti Acer nabízí uživateli snadné ovládání a spolehlivost v souladu s filosofií značky a podstatou technických řešení společnosti Acer. V souladu se zásadou odstraňování bariér mezi uživatelem a nejmodernější technikou byla uživatelská rozhraní jednotlivých aplikací technologie Empowering navržena s ohledem na vzhled příslušných zařízení a zajištění jednoduchého ovládání.

* Vybavení výrobků Acer utilitami technologie Empowering může záviset na konkrétním modelu a dostupnosti.

Tiskové zprávy

Diskuse