BenQ Mobile AX72 - mobilní organizér

21. 10. 2005 17:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost BenQ Mobile rozšířila své produktové portfolio v základním segmentu o mobilní telefon AX72. Nejnovější představitel řady A se může pochlubit všemi klíčovými komunikačními funkcemi, je velmi snadno ovladatelný a cenově dostupný. Multimediální zprávy jsou zobrazovány na barevném displeji s vysokým rozlišením.

BenQ Mobile AX72 - mobilní organizér

Nový tenký AX72 má jako všechny přístroje řady A společnosti BenQ Mobile nadčasový design, jakož i jasné navigačnímu menu. Telefon je hluboký pouhých 17 mm a váží 75 gramů a pohodlně se vejde do každé ruky či kapsy.

Jednoduše praktický - AX72 je ideálním mobilním telefonem pro každého, kdo si přeje nekomplikovaný přístroj, protože poskytuje vše důležité pro každodenní osobní komunikaci. Model AX72 má integrovaný kalendář s denním, týdenním a měsíčním zobrazením, jeho adresář pojme až 500 záznamů s adresou, telefonním číslem a spoustou dalších informací. Některé záznamy lze pohodlně vyvolat pomocí volby hlasem. Kromě kvalitního displeje (65 536 barev a rozlišení 128 x 128 pixelů) s jasným grafickým menu je tento mobilní telefon vybaven praktickou funkcí handsfree, vibračním alarmem a podporuje zasílaní multimediálních zpráv (MMS). Díky možnostem nastavení lze telefon několika stisknutími tlačítek proměnit ve zcela jedinečný model. Spoustu zábavy zaručují vzrušující mobilní hry na bázi technologie Java – Sea Battle, Wappo 2 a Marble Crossing.

Při použití přídavného fotoaparátu QuickPic Camera IQP-500 (volitelné příslušenství) s integrovaným bleskem lze kvalitní fotografie pořídit i za špatných světelných podmínek. . Pro model AX72 je k dispozici celá řada originálního příslušenství, včetně přenosných souprav do auta, několika náhlavních souprav a různých nabíječek.

Mobilní telefon AX72 bude k dispozici od poloviny října 2005 v barevném provedení „čedičově černá“. Cena bude oznámena lokálně.