Nokia kolekce L´Amour - Nokia 7360, Nokia 7370 a Nokia 7380

20. 10. 2005 17:25    Rubrika: Tiskové zprávy

L’Amour! Odlišnost kultur, řemeslná zručnost a etnické vlivy byly inspirací pro nejnovější módní kolekci telefonů Nokia

Nokia kolekce L´Amour - Nokia 7360, Nokia 7370 a Nokia 7380

Kolekci L’Amour charakterizují přírodní materiály a míšení barev i vzorů

Hongkong, Florencie, New York – Společnost Nokia pokračuje v posouvání hranic designu mobilních telefonů a představuje kolekci tří mobilních telefonů inspirovaných moderními trendy – Nokia 7360, Nokia 7370 a Nokia 7380. Každý model z kolekce L’Amour nabízí neuvěřitelnou směsici kontrastů – spojuje kulturní a etnické vlivy s luxusními originálními prvky. Stopy historie a řemeslného mistrovství se pojí s přírodními materiály, barvami

a vzory. U všech modelů je zřejmý důraz na zpracování a smysl pro detail.

„Mobilní telefon skutečně obohatil osobní styl mnoha uživatelů – je to módní doplněk

i pokročilý komunikační přístroj,“ říká Alastair Curtis, viceprezident pro design v divizi Mobile Phones společnosti Nokia. „Každý detail těchto modelů, od grafiky inspirované přírodou až po pouzdra se sametovou podšívkou, jsme navrhovali s ohledem na originální styl. Jsme přesvědčeni o tom, že spotřebitelé, kteří kladou zvláštní důraz na design a detail, si kolekci L’Amour zamilují.“

Při návrhu a vývoji kolekce L’Amour se tým designérů společnosti Nokia obracel pro inspiraci k takovým materiálům, jako jsou jantar, keramika, tyrkys, hedvábí a glazura. Řemeslné techniky jako glazování a leptání dodávají grafice, materiálům, povrchové úpravě a barvám zvoleným pro každý model kolekce tvůrčí jiskru.

Nokia 7380: Odraz vytříbeného vkusu

Svůdná Nokia 7380 s leptaným zrcadlovým povrchem a diskrétním číselníkem bez tlačítek vybízí k úžasu. Kožený kryt a zrcadlový displej doplňují důmyslné technologie, které zahrnují 2megapixelový fotoaparát a intuitivní hlasové vytáčení. Nokia 7380 je ideální pro lidi, kteří určují moderní trendy, jsou rádi středem pozornosti a jsou ochotni utratit něco navíc

za příjemnější život s krásnými věcmi.

• Číselník bez tlačítek
• 2megapixelový fotoaparát, 4násobný zoom
• Pokročilé ovládání hlasem
• Přehrávač MP3

Nokia 7370: A budou se za vámi otáčet

Nokia 7370 nabízí dotek nečekaného. Po otočení se odhalí elegantně skrytá klávesnice. Rafinované vzory leptané do elegantních kovových lemů kontrastují s textilními prvky

a dodávají přístroji kouzlo romantiky i exotiky. Avšak nejde jen o vzhled. Fotoaparát

s rozlišením 1,3 megapixelu nebo efekty prostorového zvuku dokazují, že Nokia 7370 je kombinací nejmodernějších technologií s nejnovějšími trendy v oblasti designu.

Nokia 7370 bude k dostání ve dvou barevných provedeních – kávově hnědém a jantarovém, přičemž každý model nabízí jinou grafiku, spořiče displeje a tlačítka ovládání fotoaparátu.

• 1,3megapixelový fotoaparát, 8násobný zoom
• 2palcový barevný displej s rozlišením QVGA (320 x 240 pixelů)
• Stereo reproduktory s efekty prostorového zvuku
• Obrazové vyzvánění

Nokia 7360: Okouzlující, půvabná a kompaktní

Použité materiály, grafika a barevné provedení zajišťují tomuto modelu jedinečnost. Milovníci současných trendů na telefonu Nokia 7360 ocení směsici vzorů a textur, již dokonale doplňuje elegantní příslušenství, včetně řemínků a ochranných pouzder.

Nokia 7360 je také k dispozici ve dvou barevných provedeních typických pro L’Amour Collection – v kávově hnědém a jantarovém. Každý model má originální grafiku, spořiče displeje i doplňky.

Hlavní rysy:
• Integrovaný fotoaparát s rozlišením VGA
• Stereofonní FM rádio
• Vyzvánění ve formátu MP3

Přístroje Nokia 7360, Nokia 7370 a Nokia 7380 již budou splňovat požadavky připravovaného ekologického zákona EU (RoHS, 2002/95/EC). Tento zákon vstoupí v platnost v červnu 2006.

Fotografie a technické údaje o telefonech Nokia 7360, Nokia 7370 a Nokia 7380 jsou k dispozici ke stažení na stránce www.nokia.com/press/lamour.

Tiskové zprávy

Diskuse