Lenovo ThinkCentre - první kontaktní centrum v Evropě

24. 10. 2005 18:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Otevření prvního kontaktního centra společnosti Lenovo v Evropě – „ThinkCentre“

Lenovo ThinkCentre - první kontaktní centrum v Evropě

Praha, 21. října 2005 - Společnost Lenovo Czech Republic ve spolupráci se společností MacSource včera slavnostně představila své první kontaktní a servisní centrum s názvem ThinkCentre, které se nachází na adrese Bělehradská 68, Praha 2. Veřejnost bude moci tento unikátní prostor společností Lenovo a MacSource, první v Evropě, navštívit od 24.10.2005.

„Jsme rádi, že díky kontaktním centrům můžeme nabídku našich produktů ještě více přiblížit našim zákazníkům. Návštěvníci ThinkCentre budou mít jedinečnou možnost se v prostředí, které plně odpovídá strategii naší společnosti, v klidu a s kvalitním odborným poradenstvím blíže seznámit s našimi produkty,“ řekl Petr Toman, generální ředitel Lenovo Czech Republic.

„Koncept kontaktních bodů nám jako obchodním partnerům společnosti Lenovo umožní přímý a každodenní styk s koncovými uživateli a všemi zájemci o technologie a produkty této společnosti,“ zhodnotil přínos ThinkCentre generální ředitel společnosti MacSource pan Anthony Hasek.

Na otevření ThinkCentre se podílela i společnost Intel. „Digitální zábava a výpočetní technika zasahují do života každého z nás. Jsme proto rádi, že se můžeme podílet na projektu, který každému umožní seznámit se s novinkami z této oblasti,“ řekl Martin Drdul, Market Development Manager společnosti Intel.

Společnost Lenovo je také technologickým partnerem Olympijského výboru a zajišťuje veškerou výpočetní techniku pro ZOH v Turíně 2006 a LOH v Pekingu 2008. V České republice Lenovo Czech Republic spolupracuje i s Českým olympijským výborem. Otevření kontaktního centra se tak účastní i Aleš Valenta, olympijský vítěz v akrobatickém lyžování ze Salt Lake City a velký fanoušek výpočetní techniky.

Vizuální koncept ThinkCentre byl navržen architektonickým studiem oooox architects, které sdružuje mladé nezávislé architekty. Jakub Vala, Radka Zedníková a Lenka Gulánová se tak zasloužili o vytvoření unikátního prostoru, který bude postupně otevřen i v dalších koutech České republiky.

Kontaktní body ThinkCentre budou sloužit široké veřejnosti především jako servisní a konzultační střediska. Zájemci o produkty společnosti Lenovo tak budou mít možnost se v moderním designovém prostředí seznámit s produktovým portfoliem, přesvědčit se o kvalitách nabízených výrobků a služeb a načerpat potřebné informace o aktuálních nabídkách.

Koncepci reprezentativních center ThinkCentre představí společnost Lenovo Czech Republic i v rámci veletrhu Invex 2005. Do konce roku se ve spolupráci s obchodními partnery plánuje otevření v Plzni a Brně. V průběhu příštího roku budou tato centra otevřena i v dalších významných městech České republiky.

Produktové portfolio a koncept reprezentativních center na veletrhu Invex 2005

Společnost Lenovo se letos poprvé samostatně zúčastní mezinárodního veletrhu Invex. Stánek společnosti Lenovo, který je vytvořen na základě konceptu nových kontaktních center ThinkCentre, naleznete v pavilonu V, stánek 64.

Lenovo na brněnském výstavišti představí nabídku svých produktů z původního portfolia divize osobních počítačů IBM, které neustále obohacuje o další produkty a nové technologie. Současná nabídka je tvořena notebooky ThinkPad, stolními počítači ThinkCentre, monitory ThinkVision, příslušenstvím a podpůrnými nástroji známými jako ThinkVantage technologie.

Z posledních oznámených novinek budou pozornost návštěvníků poutat především nejnovější produkty – ThinkPad X41 Tablet, multimediální širokoúhlé notebooky ThinkPad Z a nejnovější stolní počítače ThinkCentre s technologií Intel Active Management Technology.

Tiskové zprávy

Diskuse