Nokia otevírá první značkovou prodejnu v ČR

24. 10. 2005 18:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia otevírá první značkovou prodejnu v České republice s prvním originálním designem na světě

Pražská prodejna bude prvním obchodem na světě s novým designovým konceptem Nokia

Společnost Nokia otevře 22. října svoji první Značkovou prodejnu Nokia a první Značkový obchod Nokia v České republice. Zároveň se bude jednat o první prodejnu Nokia na světě, která je navržena podle nového designového konceptu. O to zajímavější je, že bude umístěna v Praze, v nákupním centru Palác Flóra. Internetový obchod bude spuštěn na adrese www.obchod.nokia.cz.

První Značková prodejna Nokia bude jediné místo, kde si zákazníci budou moci prohlédnout, vyzkoušet a samozřejmě zakoupit veškeré produkty Nokia určené pro český trh včetně kompletního portfolia značkového příslušenství. Personál prodejny bude zaškolen tak, aby zákazníkům mohl nabídnout kvalitní poradenství s výběrem vhodného produktu. Součástí koncepce bude i zajištění špičkového před- i poprodejního servisu a široké možnosti splátkového prodeje. Značková prodejna Nokia bude též prvním místem, kde si zákazníci budou moci prohlédnout a zakoupit novinkové produkty.

V celosvětovém měřítku je prodejna jedinečná svým originálním designovým řešením. Koncept představený v Praze budou následovat světové obchodní metropole, jako např. New York, Paříž, Moskva, Singapur a další. Návrh pochází z dílny renomované designérské firmy Eight Inc., která vytvořila například koncepty značkových prodejen Nike a získala za svou práci řadu ocenění. Koncepce pražské prodejny Nokia je unikátní především zajištěním naprosté variability. Celý prostor bude standardně fungovat jako prodejna, avšak během několika okamžiků může být změněn na konferenční místnost nebo místo pro neformální setkání. Ať je prostor využit jakýmkoli způsobem, vždy bude patrný důraz na moderní a neotřelý design s použitím nejmodernějších technologií, které budou dotvářet jeho originalitu.

Součástí nové prezentační a prodejní koncepce Nokia je i Značkový internetový obchod Nokia. Ten bude otevřen souběžně s prodejnou a bude virtuálním návštěvníkům nabízet kompletní produktové portfolio Nokia určené pro český trh.

V souvislosti s otevřením prodejny připravuje Nokia speciální prodejní akce pro své první zákazníky. V prodejně i na internetu na ně budou čekat zvýhodněné cenové balíčky telefonů s příslušenstvím, dárky a speciální bonusy.

Tiskové zprávy

Diskuse