Intel Wi-Fi bude podporovat Cisco zařízení

26. 10. 2005 18:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Intel ohlásila, že nová generace Wi-Fi řešení Intel bude podporovat nejnovější verzi Cisco kompatibilních rozšíření (Cisco* Compatible Extensions). Podniky si tak mohou být jisty, že zařízení s technologiemi Intel jsou konstruovány takovým způsobem, aby plně spolupracovaly s Wi-Fi přístupovými body Cisco.

Společnost Intel je prvním výrobcem, který obdržel certifikaci Cisco Compatible Extensions 4.0, a to pro síťové rozhraní Intel® PRO/Wireless 3945ABG. Certifikační program Cisco definuje kritéria pro spolupráci síťových zařízení s Cisco WLAN infrastrukturou a optimalizovanými Cisco inovacemi pro zvýšení bezpečnosti, mobility, kvality služeb a správu sítě. Program Cisco Compatible Extensions ilustruje úsilí společnosti Cisco Systems podporovat standardy a zároveň nabízet zatím nestandardizované funkce přesně podle požadavků zákazníků.

Síťové rozhraní Intel PRO/Wireless 3945ABG s podporou Cisco Compatible Extensions 4.0 bude dostupné v rámci nové generace mobilní technologie Intel® Centrino® počátkem roku 2006.

Tiskové zprávy

Diskuse