Tech Data Distribution nabízí elektroniku JVC

27. 10. 2005 15:58    Rubrika: Tiskové zprávy

Spotřební elektronika JVC v nabídce společnosti Tech Data Distribution

Praha, 25. 10. 2005 – Distributor výpočetní techniky, společnost Tech Data Distribution oznamuje, že zahájila spolupráci s výrobcem spotřební elektroniky - společností JVC.

Vzájemná spolupráce je zaměřena zejména na prodej LCD televizorů, DVD přehrávačů a DVD rekordérů.

Společnost JVC je renomovaným výrobcem spotřební elektroniky, produkty této značky se vyznačují vysokou technickou vyspělostí, dosahovanou díky trvale vysoké úrovni investic do výzkumu a vývoje elektronických komponent. JVC je neúnavným technologickým inovátorem a vyrábí produkty patřící ke špičce dostupné na trhu. Již v současné době jsou televizory JVC připraveny na digitální vysílání o vysokém rozlišení a JVC tak potvrzuje snahu dodávat uživatelům výrobky s trvalou hodnotou. DVD rekordéry JVC jsou zase pověstné svým přívětivým a srozumitelným grafickým uživatelským rozhranním, které uživateli snadno zpřístupní i ty nejpokročilejší funkce.

Díky široké nabídce kvalitních výrobků značky JVC nabídne společnost Tech Data Distribution svým partnerům nové obchodní příležitosti v oblasti prodeje výrobků domácí a spotřební elektroniky. Úplnou nabídku produktů spotřební elektroniky hledejte na adrese www.diginej.cz

Tiskové zprávy

Diskuse