Tech Data Distribution nabízí TV tunery Pinnacle

27. 10. 2005 15:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Distributor výpočetní techniky, společnost Tech Data Distribution oznamuje, že zahájila spolupráci s vedoucím výrobcem multimediálních zařízení společností Pinnacle.

Vzájemná spolupráce je zaměřena zejména na produkty pro příjem TV signálu (analogového i digitálního) na PC a nabídku hardwarových i softwarových řešení pro domácí zpracování videa.

Kromě mimořádně vysoké kvality nabízených zařízení pro příjem TV signálu je významnou přidanou hodnotou dodávaný softwarový balík, který v aktuální verzi umožňuje nejen příjem TV signálu, ale i komplexní správu multimediálních souborů na PC uživatele – přehrávání MP3, přímý záznam na DVD, sledování digitálních fotografií apod. Díky tomu, že vývoj hardware i software zajišťuje společnost Pinnacle je zaručena maximální vzájemná kompatibilita a spokojenost uživatele. Produkty společnosti Pinnacle jsou plně lokalizovány do českého jazyka.

Uživatelé jistě ocení i rozsáhlou technickou podporu a produktová školení, která v ČR zajišťuje společnost EXAC – autorizovaný servisní partner společnosti Pinnacle.

Díky široké nabídce multimediálních zařízení nabídne společnost Tech Data svým partnerům nové obchodní příležitosti v oblasti prodeje výrobků domácí a spotřební elektroniky. Úplný přehled produktů naleznete na adrese www.diginej.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse