Samsung - Super-WriteMaster SH-S223

27. 2. 2008 10:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Nejnovější DVD vypalovačka Samsung nabízí bleskurychlé vypalovaní i pro pomalá média

Samsung - Super-WriteMaster SH-S223

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Super-WriteMaster™ SH-S223

Samsung Electronics Ltd., vedoucí světová firma na poli spotřební elektroniky a informačních technologií, oznamuje zahájení dodávek nejrychlejší DVD vypalovačky na trhy s označením Super-WriteMaster™ SH-S223. Mechanika SH-S223 je vybavena špičkovou technologií over-speed, díky které mohou zákazníci vypalovat vysokou rychlostí i na média, která ji nepodporují. S touto technologií můžete vypalovat až 22násobnou rychlostí na média, která zvládají v jiných vypalovačkách pouze 12x rychlost a 12x na osmirychlostní média. Protože média určená pro vypalování nižšími rychlostmi jsou levnější, přináší SH-S223 svým majitelům nezanedbatelnou úsporu peněz i času.

SH-S223 dokáže vypalovat na širokou řadu médií včetně: 22X DVD±R, 12X DVD-RAM, 16X DVD+R Dual Layer, 12X DVD-R Dual Layer, 8X DVD+RW a 6X DVD-R. Její vysoká rychlost umožní uživatelům vypálit 4,7 GB dat na DVD±R disk za přibližně 4 minuty a 26 sekund, což je o 6 procent rychlejší než běžné 20rychlostní DVD vypalovačky. Vypálit DVD-RAM trvá méně než 12 minut, což je 30procentní zvýšení rychlosti ve srovnání s běžnými 20rychlostními DVD vypalovačkami.

SH-S223 od Samsungu podporuje SATA rozhraní - nejrozšířenější rozhraní pro osobní počítače.

Součástí SH-S223 je bezplatný software, díky kterému si uživatelé mohou snadno vytvářet disky s hudbou, videem, fotografiemi a daty. V balení je i program pro automatický upgrade firmware, díky kterému bude vypalovačky vybavena vždy aktuální verzí.

Stejně jako ostatní optické mechaniky, zařazené do řady WriteMaster, je SH-S223 vybavena technologiemi, které zajišťují nejlepší výkon, včetně technologií SAT (Speed Adjustment Technology), TAC (Tilt Actuator Compensation) a Double OPC (Optimum Power Control). Technologie Buffer Under Run Free4 podporuje stabilní zápis i při vysokých rychlostech a Magic Speed5 a ABS (Automatic Ball Balancing System)6 technologie redukují vibrace a hluk. Mechanika SH-S223 je také přátelská k životnímu prostředí a vyhovuje normám RoHS.

1 SAT (Speed Adjustment Technology): Automaticky detekuje stav médiea a tomu přizpůsobí rychlost tak, aby předešlanebezpečí zlomení disku nebo chybám při zápisu a čtení. Také snižuje hluk vznikající při použítí nekvalitních médií.

2 TAC (Tilt Actuator Compensation): Aby byl zajištěn kvalitní zápis po celé ploše media, čočky se nakloní, pokud je disk zkroucený.

3 Double OPC (Optimum Power Control): Optimalizuje výkon laseru tím, že kontroluje výkon na vnitřní I vnější straně média, aby byla zajištěna optimální kvalita zápisu.

4 Buffer Under Run Free Technology : Předchází chybě podtečení vyrovnávací paměti, čímž je umožněno vypalování vysokými rychlostmi.

5 Magic Speed : Umožňuje flexibilitu při práci s mechanikou ; módy nízká hlučnost a vysoká rychlost.

6 Automatic Ball Balancing System: Mechanické, vytvořeno za účelem redukování vibrací a hluku, vznikajících při vysokých rychlostech.

Tiskové zprávy

Diskuse