HP Spectre x360 (2024) - konvertibilní notebook s důrazem na personalizaci

23. 4. 2024 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

HP představuje novou řadu notebooků HP Spectre x360 14" 2-in-1 a HP Spectre x360 16" 2-in-1. Oba modely se vyznačují vysokou mírou adaptability a integrují technologii umělé inteligence.

HP Spectre x360 (2024) - konvertibilní notebook s důrazem na personalizaci

Notebooky jsou vybavené speciálním AI čipem, který nabízí pokročilé bezpečnostní funkce, jako je zámek při odchodu, automatické probuzení při přiblížení nebo ochrana soukromí s varováním před možným sledováním. Dále umožňují adaptivní úpravy obrazovky, například automatické ztlumení, když se díváte jinam, nebo proměnlivou obnovovací frekvenci pro efektivní výkon a energetickou účinnost. Notebook také automaticky optimalizuje výkon na základě používaných aplikací a stavu baterie.

Díky třem procesorům (CPU, GPU a NPU) v procesorech Intel Core Ultra a volitelným grafickým procesorům NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop, poskytují notebooky jedny z nejvyspělejších technologií pro lokální úlohy s umělou inteligencí, jako jsou úpravy fotografií a videí. Zajišťují rychlejší a efektivnější tvorbu obsahu i spolupráci.

Nejnovější notebooky Spectre jsou prvními spotřebitelskými zařízeními s vyladěním zvuku od značky Poly, jejíž pokročilé technologie jsou příslibem pro vysokou kvalitu zvuku. Notebooky také nabízí vylepšení hovorů a videí pomocí Windows Studio Effects s funkcemi umělé inteligence, jako je automatické rámování, rozostření pozadí a možnost udržovat oční kontakt.

Notebooky Spectre nabízejí displej s až 2,8K OLED obrazovkou pro ostřejší obraz a živější barvy, spolu s certifikací IMAX Enhanced ideální pro sledování filmů. Poměr stran 16:10 poskytuje prostor pro zobrazení většího množství informací a lze jej upravit v rozmezí od 48 Hz do 120 Hz v závislosti na charakteru toho, co je zobrazováno.

Ceny a dostupnost

  • 14palcový notebook HP Spectre x360 2 v 1 za ceny od 39 990 Kč
  • 16palcový notebook 2 v 1 HP Spectre x360 za ceny od 49 990 Kč

Oba notebooku jsou v prodeji od ledna 2024.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse