Toshiba uvedla na český trh oddělitelný notebook Satellite Click 10

8. 1. 2016 08:50    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Jiří Vaněk

Toshiba uvádí na český trh svůj oddělitelný notebook s označením Toshiba Satellite Click 10 s až patnáctihodinovou výdrží na baterii a plnohodnotnou klávesnicí.

Toshiba uvedla na český trh oddělitelný notebook Satellite Click 10

Tento notebook jak již název napovídá je 10,1" notebook s rozlišením displeje 1920 x 1200 obrazových bodů. Díky kompaktním rozměrům je také hmotnost celého zařízení jen 1,1 kg. Při oddělení klávesnice pak hmotnost tabletu činní 552 g.

Velmi příjemná je doba výdrže na baterii, kde notebook vydrží přehrávat HD video s nízkým jasem displeje po dobu až 15ti hodin. Baterie je umístěna jak v těle tabletu tak klávesnice. Inteligentní systém nabíjení zajistí, aby se při nabíjení nabíjel nejdříve tablet a až následně klávesnice, u vybíjení je to pak naopak, nejdříve se vybijí baterie v klávesnici a až poté ta v tabletu. Samotná baterie v těle tabletu jej udrží v provozu po dobu až 8 hodin.

Notebook pohání procesor Intel Atom s až 4 GB RAM, pro ukládání dat poslouží 64 GB eMMC úložiště, které lze rozšířit pomocí microSD karty o až dalších 128 GB.

Z konektivity nechybí dva plnohodnotné USB 2.0 porty na základně s klávesnicí a microUSB a microHDMI port se slotem na microSD karty v těle tabletu. Nemůže také chybět WiFi ani Bluetooth. Notebook je dodáván s OS Windows 10.

Toshiba Satellite Click 10Toshiba Satellite Click 10Toshiba Satellite Click 10Toshiba Satellite Click 10

Zdroj: Tisková zpráva

Krátké zprávy

Diskuse