Taťána Kuchařová má nového partnera, pochází ze světa IT

6. 7. 2017 19:47    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Taťána Gregor Brzobohatá, za svobodna Kuchařová, Miss World, má nového partnera pro práci i zábavu. Jeho kořeny sahají do USA a je světoznámou ikonou IT. ''Zamilovala jsem se'', oznámila, když to ''prasklo''.

Taťána Kuchařová má nového partnera, pochází ze světa IT

Když už celebrita, napadlo mě, že úvod dnešní krátké zprávy pojmu trochu s nadsázkou ve stylu bulváru, aby bylo veselo v tento sváteční slunečný podvečer.

Taťána se stala obchodním partnerem společnosti HP a tzv. ambasadorkou prémiové řady notebooků HP. Jejím novým pracovním společníkem se stal konvertibilní notebook HP Spectre x360.

Podle tiskové zprávy, Taťána ke spolupráci dodává: „Precizně a stylově zpracovaný notebook nově definuje požadavky, které i já očekávám od moderních technologií. Konvertibl HP Spectre x360 představuje zcela nové možnosti práce s přenosným zařízením. Zamilovala jsem se.”

Mezi další obchodní partnery kampaně patří Alza a Aukro. Součástí kampaně bude internetová dražba notebooku HP ENVY, jejíž výtěžek má být věnován nejvíce potřebným prostřednictvím neziskové organizace Krása pomoci podporující seniory. Vyvolávací cena byla stanovena na 20 000 Kč.

Krátké zprávy

Diskuse