Výprodej notebooků použitých na 49. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech

7. 7. 2014 19:10    Rubrika: Komerční sdělení

Všestranný LIFEBOOK A512 je vynikající notebook pro každodenní použití s matným 15,6" LCD displejem s HD rozlišením a širokoúhlým formátem 16:9. Prodávat se bude v konfiguraci s 2,4 GHz procesorem Pentium, 500GB harddiskem a 4 GB operační paměti za 6 000 korun bez DPH.

Výprodej notebooků použitých na 49. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech

Klávesnice LIFEBOOKu A512 je odolná proti polití, takže i když si někdo nový notebook odnese rovnou do některého z karlovarských barů, nemusí se bát, že si ho zničí. Ochranná membrána a sběrný žlábek totiž snižují pravděpodobnost kontaktu vnitřních komponent s kapalinou a uživatel tak má víc času na uložení svých dat a vypnutí systému. Praktická je i funkce trvale dostupného nabíjení mobilních telefonů a dalších zařízení z portu USB. Vybitý mobil je tak možné oživit, i když je notebook vypnutý.

Notebook bude možné vyzvednout hned po skončení festivalu, 13. července v hotelu Thermal, nebo novým majitelům přijde dobírkou. Všechny počítače budou zabalené v originální krabici se zárukou na 24 měsíců. Ale pozor, notebooků je pouze 210, tak neváhejte a zarezervujte si svůj LIFEBOOK A512 co nejdříve.

„Festivaloví hosté budou mít šanci si náš notebook nejdříve vyzkoušet a pracovat na něm. Pokud jim bude vyhovovat – a jsem si jistý, že bude – mohou si ho rovnou koupit,“ říká Radek Sazama, generální ředitel společnosti Fujitsu.

Návštěvníci Mezinárodního filmového festivalu si budou moci vyzkoušet a za výhodnější cenu pořídit i výkonný LIFEBOOK U904. Pořadatelé si jej zvolili jako Oficiální notebook 49. ročníku MFF Karlovy Vary. Tento špičkově vybavený ultrabook s IGZO displejem je tenký pouhých 15,5 milimetru a váží jen 1,39 kilogramu. Jednoduše ideální řešení pro mobilní kancelář.

Komerční sdělení

Diskuse