Repasované notebooky Dell

18. 7. 2014 08:05    Rubrika: Komerční sdělení

Notebooky od renomované značky Dell jsou známé především díky své vysoké kvalitě a špičkovému servisu. Nejen, že jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, ale také jsou nabité nejnovějšími technologiemi, díky kterým si dokážou poradit s každým úkolem, a zaručují vysokou produktivitu na cestách.

Repasované notebooky Dell

Repasované notebooky Dell jsou vhodné pro každého, kdo hledá kvalitní a plně vybavený notebook za skvělou cenu.

Něco o společnosti Dell

Americká společnost Dell, která byla založena již v roce 1984 panem Michaelem Dellem, patří v současnosti k největším výrobcům informačních technologií na světě. V oblasti osobních počítačů se stále řadí ve Spojených státech na první místo a v celosvětovém měřítku na místo druhé. Notebooky Dell jsou odolné, výkonné a bezpečné.

Jaké notebooky se repasují?

Značka Dell se řadí ke značkám, jejichž notebooky se nejčastěji repasují, neboť jsou tyto počítače koncipovány na delší provoz, než je jejich standardní záruka a jsou určeny pro použití v korporátní sféře. Nejčastěji se repasují notebooky Dell Latitude a Dell Precision.

Ve stejné cenové relaci nabízejí repasované notebooky svojí konstrukcí i zpracováním na úplně jiné úrovni, než notebooky nabízené ze supermarketu. Repasované notebooky Dell jsou nejlepším řešením jak pro firemní sektor, tak i pro osobní použití.

V jakém stavu jsou repasované notebooky?

Repasované notebooky Dell vynikají spolehlivým provozem a kvalitním zpracováním. Nejčastěji pocházejí od velkých firem a korporací (např. banky, pojišťovny atd.), které často svoji výpočetní techniku v pravidelných a poměrně krátkých intervalech obnovují. Takové notebooky se poté pečlivě vyčistí, vyřadí se nefunkční kusy a velmi často se vymění klávesnice, aby notebook vypadal jako nový.

Po důkladném servisu všechny repasované notebooky Dell prochází testováním. Na repasované notebooky se poskytuje vlastní záruka, která se pohybuje v rozmezí 12 až 24 měsíců.

Komu se repasovaný notebook vyplatí?

Nejdůležitější je si určit, co od budoucího počítače očekáváte. Pokud potřebujete levný, ale kvalitní stroj pro běžnou kancelářskou práci, připojení k internetu nebo jako druhý počítač do domácnosti, tak se jedná o zajímavou alternativu nejlevnějším počítačům. Takto lehké a pevné počítače za 10 tisíc v obchodě neseženete. 

Repasované notebooky Dell Latitude

Našim zákazníkům nabízíme repasované notebooky Dell Latitude, které jsou odolné, poskytují vysoký výkon, snadnou správu a nejvyšší možné zabezpečení. Tyto notebooky jsou navrženy tak, aby Vám usnadňovaly práci a chránily všechna Vaše data.

Díky jejich konstrukci a použitým materiálům nabízí repasované notebooky Dell výjimečnou odolnost a přetrvávající vzhled. Dell využívá odolné hliníkové šasi, které spolehlivě ochrání celý notebook. Díky jejich energeticky úspornému designu jsou repasované notebooky Dell ohleduplné k životnímu prostředí.

Pořiďte si kvalitní repasovaný notebook od značky Dell, díky jejichž skvělým parametrům bude práce na počítači zábavou.

Komerční sdělení . Dell

Diskuse