CZC.cz nabídne v době konání veletrhu FOR GAMES 2014 slevy pro hráče až 60%

1. 10. 2014 20:25    Rubrika: Komerční sdělení

Český prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz doprovodí letošní ročník veletrhu FOR GAMES 2014, který hostí také finále MČR v počítačových hrách, řadou atraktivních slev a dárkových bonusů pro hráče. Objednávat budou moci nejen v místě konání veletrhu v PVA EXPO v Letňanech, ale také na webu CZC.cz. Akce potrvá stejně jako veletrh FOR GAMES od 2. do 5. 10. 2014.

CZC.cz nabídne v době konání veletrhu FOR GAMES 2014 slevy pro hráče až 60%

O titul letošního Mistra ČR v počítačových hrách se ve velkém finále bude rozhodovat v League of Legends (pátek), Counter-Strike: Global Offensive (sobota) a HearthStone a StarCraft II (neděle). Všechna finále se odehrají systémem BO5 na hlavním pódiu, odkud budou živě komentována a streamována prostřednictvím PLAYzone TV. Vedle finále MČR v počítačových hrách jsou připraveny také soutěže a turnaje pro veřejnost, v rámci kterých si budou návštěvníci moci vyzkoušet již 5. generaci certifikovaných sestav MČR HAL3000, jejichž exkluzivním prodejcem v ČR je CZC.cz.

Poprvé v historii se na FOR GAMES 2014 rozhodne také o titulu Red Bull Ultimátní Hráč. První ročník této soutěže si klade za cíl najít nejvšestrannějšího hráče počítačových her, který dokáže ovládnout jakýkoliv herní styl a pokořit v něm své soupeře. Soutěž pořádá společnost Red Bull pod záštitou českého progamingového týmu eSuba, partnerem soutěže jsou Intel a CZC.cz.

Chybět nebude ani stánek CZC.cz, na kterém si český prodejce společně s vybranými partnery připravil pro své zákazníky množství atraktivních slev a dárkových bonusů:

  • Herní notebooky Dell Alienware se slevou 15 %
  • Certifikované herní sestavy MČR HAL3000 se slevou 500 Kč
  • Monitory Philips Brilliance se slevou až 1000 Kč
  • Grafické karty NVIDIA se slevou až 800 Kč
  • Vybrané herní tituly a příslušenství Microsoft se slevou až 60 %
  • Mobilní herní ovladač PowerShell v hodnotě 2599 Kč k vybranému příslušenství Logitech zdarma
  • Balík softwaru ke každému produktu s procesorem Intel Core i5 a i7 zdarma
  • FIFA 15 v hodnotě 1699 Kč ke konzoli Sony PlayStation 4 zdarma
  • Cloudové úložiště WD My Cloud (2 TB) se slevou 250 Kč

Akce potrvá od 2. do 5. října 2014 a je platná při objednání prostřednictvím dostupných terminálů přímo z veletrhu i z domova. Kompletní přehled slev včetně odkazů na jednotlivé produkty naleznete od 2. 10. 2014 na webu CZC.cz.

Komerční sdělení

Diskuse