Špičky ze světa IT míří na MS Fest, doražte také

14. 10. 2014 21:29    Rubrika: Komerční sdělení

Největší česká technická konference vypukne již tento víkend v Brně, na 29 .- 30. října se přestěhuje do Prahy a následně do Bratislavy, kde se termín připravuje.

Pozornost tuzemské IT komunity se upíná na blížící se osmý ročník dvoudenní konference MS Fest. A není se co divit. Díky lákavému programu, jehož základní osnovu určovali svým hlasováním sami návštěvníci, je MS Fest na nejlepší cestě k překonání loňského rekordu 1 300 účastníků. Mezi desítkami přednášek o nejnovějších trendech se objevují prezentace i tak zvučných jmen, jakými jsou Michal Altair Valášek, Ondřej Ševeček a Štěpán Bechynský.

MS Fest je už od svých počátků zaměřený na představování nejnovějších směrů ve vývoji na platformě Windows. Ani letos tomu nebude jinak. „Účastníci se mohou těšit na téměř 50 přednášek od skvělých řečníků z řad MVP, IT celebrit a špičkových expertů z ČR i zahraničí. Ty budou probíhat paralelně ve 4 tracích, takže si každý sestaví program podle svých preferencí. Nikdo se rozhodně nebude nudit,“ nastiňuje organizátor Jaromír Nechanický.

„IT nás již léta živí, a tak vybíráme témata, která mají především praktickou využitelnost. Vedle uplatnění získaných znalostí ve svém profesním životě vyzdvihovali účastníci minulých ročníků i to, že je celá konference vynikající příležitostí k navázání důležitých kontaktů. Přínos MS Festu tuzemské IT komunitě ostatně potvrzuje i každoročně se zvyšující počet spokojených návštěvníků,“ dodává Tomáš Jecha.

Detaily o MS Festu včetně podrobného programu najdete na www.ms-fest.cz. Vstupné je zdarma a počet registrací omezený, proto se přihlaste ještě dnes.

Komerční sdělení

Diskuse