Vodafone Turbo Internet pro 95 % populace a neomezená data na Vánoce

12. 11. 2014 15:24    Rubrika: Komerční sdělení

Vodafone potěší všechny internetové surfaře dvouměsíčním datově neomezeným brouzdáním. Firemní i nefiremní zákazníci s tarify i předplacenými kartami si v rámci vánoční nabídky mohou vyzkoušet data neomezeně a snadněji se pak rozhodnout pro nejvhodnější tarif, který uspokojí jejich nároky i při využití rychlého mobilního internetu. Vodafone pokrývá Turbo Internetem již 95 % populace a do konce léta 2015 Vodafone LTE pokryje všechna města v ČR.

Vodafone Turbo Internet pro 95 % populace a neomezená data na Vánoce

„Vnímáme, že někteří zákazníci nevyužívají všechna data, která mají v rámci svého tarifu k dispozici. Existují také zákazníci, kteří se blíží vyčerpání svého měsíčního objemu a zbytečně omezují surfování, aby ho nepřekročili. Těm všem chceme dát možnost vyzkoušet si během vánočního období neomezené surfování zdarma,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky.

Uživatelé služby Data nad rámec balíčku nebudou mezi 13. listopadem 2014 a 15. lednem 2015 omezováni žádným datovým limitem, resp. budou mít každé navýšení svého datového limitu zdarma. Speciální akce by měla zákazníkům ukázat, jaká bude jejich spotřeba dat, budou-li využívat internetu dle svých reálných potřeb a požadavků. Výsledný objem spotřebovaných dat pak pomůže s rozhodováním, jaký tarif zvolit. Nabídka se nevztahuje na uživatele firemního řešení OneNet, jinak je dostupná všem uživatelům služby Data nad rámec balíčku.

Neomezená data nejsou jediným vánočním dárkem. Připravena je také nabídka chytrých telefonů pro věrné zákazníky s podporou rychlých dat díky technologii LTE, které si zákazníci mohou pořídit s počáteční platbou od 1 Kč.

Pro využívání dat nabízí Vodafone výborné podmínky. Oproti původnímu plánu pokrýt Turbo Internetem 93 % obyvatel do konce prosince 2014 je již nyní pokryto 95 %. Výstavba LTE sítě stále pokračuje po celé České republice, a to nejen mimo města, ale také ve městech. Například Brno bude kompletně pokryto do konce března 2015 a dále se rozšiřuje pokrytí Prahy. Do konce léta 2015 Vodafone pokryje technologií LTE všechna města v ČR.

Na konci října začal Vodafone jako první operátor nabízet LTE v roamingu. Kromě toho pro internetové „fajnšmekry“ spustil také LTE Advanced na deseti vysílačích v Praze a jednom v Karlových Varech. LTE-A umožňuje teoretickou rychlost přenosu dat pro stahování až 225 Mbit/s a pro odesílání 50 Mbit/s.

Vánoční nabídku Vodafonu doprovodí kampaň s heslem „Máme pokryto, volná jízda začíná“, která se ponese v duchu krasobruslení. Vedle ambasadorek Turbo Internetu se do kampaně zapojí i krasobruslař Tomáš Verner, který v reklamních spotech od 17. listopadu pojede svou volnou jízdu. Rozsáhlá kampaň soustředěná jak na televizní, tak outdoorové a online kanály vznikla ve spolupráci agentur McCann Prague a OMD. Režisérem reklamních spotů je Dan Růžička.

Komerční sdělení

Diskuse