Docker, OpenStack i kancelář v cloudu od Microsoftu a Googlu představí listopadová Cloud Computing Conference

20. 10. 2015 19:36    Rubrika: Komerční sdělení

S atraktivním tématem - kancelář v cloudu - hned z pohledu 2 společností z nejpovolanějších (Microsoft a Google) se seznámí účastníci letošní Cloud Computing Conference.

Docker, OpenStack i kancelář v cloudu od Microsoftu a Googlu představí listopadová Cloud Computing Conference

Alexandra Gjurič (Netmail) se podělí o praktické přínosy implementace Google Apps for Work do firmy na základě případové studie bankovního klienta a vysvětlí, jak efektivněji spolupracovat s kolegy z jiných částí firmy, z jiných měst, zemí, jak vylepšit vnitrofiremní komunikaci či multiprofesní týmy.

René Keyzlar a Matin Panák pak zvou účastníky na interaktivní workshop společnosti Microsoft, při kterém předvedou výhody práce odkudkoliv bez ohledu na zařízení, které pracovník právě používá. Část workshopu bude věnována praktické ukázce typických scénářů pro flexibilitu v práci, kterou lze v organizaci zavést ihned.

Pozornosti neujdou ani nejprogresivnější současné technologie, jejichž síla rychle akceleruje a které mají schopnost opět výrazně změnit celé pojetí IT. Ladislav Prskavec (startup Apiary) popíše aktuální stav platformy Docker i její podporu u nejznámějších poskytovatelů (Amazon Web Service, Google Cloud a Microsoft Azure). Michal Švec (SUSE) ukáže návštěvníkům, jak pomůže OpenStack Cloud uživatelům lépe využívat vlastní zdroje a rychle reagovat na změny na trhu.

Významný poskytovatel cloudových a hostingových služeb FORPSI představí na základě reálného projektu možný scénář využití FORPSI Cloud v hybridním prostředí. Návštěvníci budou mít též možnost shlédnout ukázku vytvoření cloudového datacentra určeného pro poskytování IaaS, PaaS a SaaS prostřednictvím řešení Erigones SDDC.

Bohatý program doplní rozsáhlý výstavní prostor, kde se návštěvníci budou moci setkat se zástupci firem a diskutovat o konkrétních potřebách či problémech.

Registrace a více informací

Již 7. ročník Cloud Computing Conference se koná 10.11. 2015 v Konferenčním centru City v Praze 4.

Aktuální podrobný program, představení přednášejících a profily všech partnerů a registrační formulář naleznete na www.cloudconference.cz.

Komerční sdělení

Diskuse