Mobilní pracovní stanice, ISV certifikované - Lenovo ThinkPad P

6. 7. 2023 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Koncoví uživatelé si mohou nakonfigurovat svou pracovní stanici na míru s využitím komponent, jako jsou procesory Intel Core 13. generace či profesionální grafické karty řady NVIDIA RTX. Podporují nejnovější operační systémy včetně Windows 11 a Linux.

Mobilní pracovní stanice, ISV certifikované - Lenovo ThinkPad P

Čtvrtá generace ThinkPad P14s i a druhá generace ThinkPad P16s i je zaměřena na profesionály, pedagogy a studenty, kteří hledají kombinaci výkonu za dostupnou cenu. 14palcové a 16palcové mobilní pracovní stanice s několika možnostmi zobrazení včetně OLED displeje a displeje s nízkým vyzařováním modrého světla, volitelnou 5Mpx kamerou a grafikou až NVIDIA RTX A500.

Workstation ThinkPad P16v i je navržen tak, aby překlenul rozdíl mezi základními a špičkovými pracovními stanicemi. Tato pracovní stanice je vybavena procesory Intel Core řady H 13. generace, grafické kartě až NVIDIA RTX 2000 Ada Generation.

ThinkPad P16 Gen 2: Nejvýkonnější 16palcová mobilní pracovní stanice Lenovo. Přináší až procesory Intel Core řady HX 13. generace s profesionální grafikou až NVIDIA RTX 5000 Ada Generation. Úložiště PCIe 5. generace a paměť až 192 GB DDR5.

ThinkPad P1 Gen 6: mobilita a ultralehký elegantní design s váhou pouhých 1,78 kg. ThinkPad P1 může být nakonfigurován s novým 16palcovým OLED dotykovým displejem s 5Mpx kamerou nebo displejem s nízkým vyzařováním škodlivého modrého světla. Tovární kalibrace barev. Připojení WiFi-6E s volitelným připojením 4G LTE. Grafiku zajistí karta až NVIDIA RTX 5000 Ada Generation nebo NVIDIA GeForce RTX 4090.

Společnost Lenovo také přináší portfolio služeb na podporu a ochranu investic.Pracovní stanice mohou být dostupné jako součást modelu Lenovo TruScale Device as a Service (DaaS), který firmám nabízí flexibilní možnosti plateb a možnost škálovat IT vybavení v souladu s vývojem jejich potřeb. Rozšíření záruky až na pět let. Sada podpůrných služeb Lenovo Premier Support Plus nabízí uživatelům přímý přístup k technikům Lenovo.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse