Speciální edice notebooku MSI Stealth 16, ve spolupráci s Mercedes-AMG

22. 6. 2023 07:00    Rubrika: Představení    Autor: TZ

Spolupráce MSI a Mercedes-AMG Motorsport přináší notebook Stealth 16. Jeho barevné provedení Selenite Gray, doplňují kosočtverné vzory AMG a šasi notebooku je vyrobeno ze slitiny hořčíku a hliníku, tím vzdává hold Mercedesu-AMG GT2. Pro nadšence do motoristického sportu jsou loga Mercedes-AMG Motorsport na horním krytu, spodním rámečku a zadním krytu.

Speciální edice notebooku MSI Stealth 16, ve spolupráci s Mercedes-AMG

MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport je poháněn procesorem Intel Core i9 a grafickou kartou NVIDIA RTX 40. Použit je OLED displeji s rozlišením 4K o poměru stran 16:10. Balení MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport obsahuje speciálně navrženou barevnou krabici, myš, podložku pod myš, USB disk, pouzdro, pohlednice a pásky na kabely. Na každém příslušenství jsou hrdě vyobrazena loga MSI a Mercedes-AMG Motorsport.

V oblasti softwaru využila společnost MSI potenciál generativní umělé inteligence tím, že do svých notebooků integrovala okrajovou verzi programu AI Artist, který nabízí intuitivnější a rychlejší způsob generování fotorealistických obrázků.

Představení . Tiskové zprávy

Diskuse