Herní headsety s kabelem i bezdrátově - CZC.Gaming Fairy a Fenrir

5. 7. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

CZC má ve své nabídce i vlastní značku herních produktů CZC.Gaming. Nejnovějšími přírůstky do této rodiny jsou dva headsety – bílo-růžový kabelový headset CZC.Gaming Fairy pro holky a model CZC.Gaming Fenrir umožňující alternativně také bezdrátový poslech. Měniče o průměru 53 mm jsou příslibem pro dobré zvukové vlastnosti. Headsety jsou vybaveny polstrovaným hlavovým mostem.součástí je odnímatelný mikrofon. Headsety lze využít s PC, Playstation, Xbox Series, Nintendo Switch i mobilním telefonem.

Herní headsety s kabelem i bezdrátově - CZC.Gaming Fairy a Fenrir

Kabelový , bílo-růžový headset CZC.Gaming Fairy, primárně určený pro hráčky, má možnost využití virtuálního prostoru 7.1. Mikrofon, jehož polohu lze díky ohebnému raménku nastavit, je možné od headsetu odpojit. Úpravu hlasitosti a možnost okamžitého ztlumení mikrofonu umožňuje ovladač umístěný na kabelu. Uživatel si může zvolit ze dvou provedení měkčených náušníků – v základu jsou sluchátka osazena koženkovými náušníky a přibaleno je také vyměnitelné látkové provedení. Balení obsahuje ochranné pouzdro na přenášení, rozdvojku na dva 3,5mm konektory jack a redukci na USB Type-A.

CZC.Gaming Headset Fenrir je možné používat buď s přiloženým dvoumetrovým kabelem ukončeným 4pinovým konektorem typu jack 3,5 mm nebo bezdrátově s využitím Bluetooth 5.1 či připojení na frekvencí 2,4 GHz (bezdrátový přijímač s USB-A portem je součástí dodávky). Při bezdrátovém poslechu zajišťuje vestavěná dobíjecí baterie energii na až 50 hodin provozu. Všesměrový mikrofon lze polohovat nebo odpojit a sluchátka využít samostatně k poslechu hudby. Sluchátka jsou dodávána s ochranným pouzdrem. Headset je určen primárně pro PC hráče, ale kabelem jej lze připojit i k veškerým aktuálním konzolovým platformám, například PS5, Xbox Series či Nintendo Switch. Bluetooth samozřejmě umožňuje také využití s mobilním telefonem.

  • Headset CZC.Gaming Fairy je k dostání za 1 299 Kč.
  • Headset CZC.Gaming Fenrir je k dostání za 1 990 Kč.
Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse