Domácí laserový projektor 4K PRO UHD - Epson EH-LS650B/W

14. 10. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Černý nebo bílý model EH-LS650 poskytuje velký obraz s možností streamování přes Android TV, vestavěný Chromecast a zvukovou kvalitu zajištěnou technologií YAMAHA.

Domácí laserový projektor 4K PRO UHD - Epson EH-LS650B/W

Vestavěné zařízení Chromecast je platforma, která umožňuje streamovat obsah z telefonu, tabletu nebo notebooku přímo do projektoru. Lze ji ovládat pomocí aplikací z telefonů a tabletů iPhone, iPad a Android, notebooků se systémy Mac nebo Windows nebo zařízení Chromebook.

Vestavěné 20W reproduktory YAMAHA jsou umístěny v těle projektoru a mohou fungovat i jako samostatné reproduktory. Díky Android TV navíc projektor nabízí tisíce filmů, pořadů a her prostřednictvím služeb Google Play, YouTube a mnoha dalších aplikací.

Z velmi krátké vzdálenosti od projekční plochy umožňuje technologie 3LCD zobrazovat obraz až do úhlopříčky 120”. Obraz ve 4K PRO-UHD má vstupní odezvu nižší než 20 ms. Funkce plug-and-play usnadňují instalaci pomocí aplikace Epson Setting Assistant, která automaticky nastaví obrazovou korekci s použitím kamery smartphonu.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse