M.2 SSD s kapacitou až 4 TB, PCIe 4 x4 a kompatibilita s PlayStation - Goodram PX700

15. 2. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Teplotu odvádí grafenový chladič, ve standardu PCIe 4 x4 dosahuje rychlosti čtení/zápisu až 7 400/6500 MB/s a má kapacity od 512 GB až 4 TB. Je vhodným médiem pro stolní počítače, pracovní stanice a notebooky. Hodí se také pro hráče, kteří potřebují více místa pro data a hry ve své konzoli PlayStation.

M.2 SSD s kapacitou až 4 TB, PCIe 4 x4 a kompatibilita s PlayStation - Goodram PX700

Přináší technologii HMB 3.0 (Host Memory Buffer), která slibuje vyšší výkon a inteligentní správu napájení, tedy nižší spotřebu energie. Jedná se o technologii, která umožňuje disku využívat paměť RAM počítače ke správě dat.

Modul je osazen nízkoprofilovým chladičem z grafenu což je jeden z nejlepších tepelných vodičů. Není tak tedy jen efektním doplňkem, ale klíčovou součástí, která slibuje stabilitu a výkon SSD a vliv na jeho životnost.

Záruka až 5 let nebo po dosažení TBW (Total Bytes Written) až 2400 TB (pro 4 TB variantu). TBW je měřítkem odolnosti a životnosti disku, které udává celkové množství dat, které lze na SSD disk zapsat za celou dobu záruky, než disk dosáhne svých teoretických limitů. Čím vyšší je TBW, tím je médium odolnější a méně náchylné k selhání v důsledku intenzivního zápisu a čtení dat. TBW je důležitý zejména v profesionálních aplikacích a při potřebě intenzivního zápisu velkých souborů.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse