Tech Data Distribution - distributorem produktů Belkin

3. 10. 2005 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Distributor výpočetní techniky, společnost Tech Data Distribution oznamuje, že zahájila spolupráci s vedoucím výrobcem značkového příslušenství pro výpočetní techniku, společností Belkin.

Tech Data Distribution - distributorem produktů Belkin

Vzájemná spolupráce je zaměřena zejména na produkty bezdrátových sítí, produkty pro přepěťovou ochranu pro domácí a kancelářské použití, přepínače pro sdílení pracovních stanic typu KVM (keyboard - vga - mouse) a doplňky pro domácnost.

„Společnosti Belkin a Tech Data spolu těsně a velice efektivně spolupracují na většině vyspělých západoevropských trhů. Jsem rád, že budeme moci využít zkušeností kvalifikovaného distributora, jakým Tech Data bezesporu je, i na českém a slovenském trhu.“ prohlásil Libor Tošovský, ředitel českého zastoupení společnosti Belkin. „Tato spolupráce je důležitým krokem v naší růstové strategii pro český a slovenský trh. Partnerství s členem globálního distribučního řetězce je základním kamenem dlouhodobé celosvětové strategie společnosti Belkin.“

Zahájení spolupráce uvítal ředitel společnosti Tech Data, Ondřej Pavlík, těmito slovy: „Jsme rádi, že naši produktovou nabídku obohatily produkty americké společnosti Belkin, díky nim můžeme našim prodejcům opět nabídnout nové příležitosti k vytvoření zisku. Těšíme se na vzájemně prospěšnou spolupráci s vedoucím dodavatelem širokého portfolia doplňků pro kancelář i domácnost.“

Díky široké nabídce řešení, především v klíčové oblasti domácí konektivity, nabídne společnost Tech Data svým obchodním partnerům nové obchodní příležitosti v prudce rostoucí oblasti výrobků domácí a spotřební elektroniky.

Tiskové zprávy

Diskuse