Lenovo projektory - ThinkVision C400 a ThinkVision E400

13. 10. 2005 18:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Novinky ze světa projektorů ThinkVision společnosti Lenovo. Nový bezdrátový projektor ThinkVision C400 dává prezentujícím volnou ruku

Lenovo projektory - ThinkVision C400 a ThinkVision E400

Společnost Lenovo oznámila první bezdrátový projektor ThinkVision C400, který umožní prezentujícím promítat obrázky, prezentace nebo fotografie bez pevného připojení k přenosnému nebo stolnímu počítači. Projektor vybavený integrovaným bezdrátovým adaptérem 802.11b/g a rozhraním USB pro přenosná paměťová média umožňuje uživatelům promítat bezdrátově bez jakýchkoli dodatečných zařízení, například externího bezdrátového modulu nebo kabelů pro přenos zvuku a obrazu.

Bezdrátový projektor ThinkVision C400 představuje důležitou inovaci řady ThinkVision, neboť bezdrátová mobilita se už dostává mimo sféru notebooků. Jednoduchým tříkrokovým postupem se prezentující snadno připojí, nastaví promítání a spustí prezentaci v existující síti prostřednictvím šifrovaného bezdrátového připojení.

Pro situace, kdy prezentuje několik řečníků po sobě, umožňuje bezdrátový projektor ThinkVision C400 bezdrátově přepínat mezi prezentujícími jediným stisknutím dálkového ovladače.

S bezdrátovým projektorem ThinkVision C400 se prezentující před vystoupením nemusí zabývat potenciálními technickými obtížemi, například přepojováním kabelů, uspořádáním místnosti nebo konfigurací notebooku, a mohou se soustředit na přesvědčivou prezentaci, od níž nebude diváky nic rozptylovat.

Bezdrátový projektor C400 se svítivostí 2 650 lumenů a váhou 3,4 kg je jasný, kompaktní a bohatě vybavený, takže se hodí pro sdílení v rámci oddělení, použití ve školicích místnostech a třídách nebo upevnění na stropě v konferenčních místnostech. Kromě integrovaného bezdrátového rozhraní samozřejmě obsahuje také všechna obvyklá kabelová připojení, takže si uživatelé mohou pohodlně vybrat, jak chtějí pracovat.

Projektor ThinkVision E400 – výkonný projektor za skvělou cenu

V současném portfoliu je také široce využitelný projektor E400, který je svými parametry (svítivost 1300 lumenů, váha 2,1 kg) cenově nejdostupnějším projektorem na českém trhu.

Cena se pohybuje již od 20.990 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse