ASUS VENTO TA-B1 case

6. 2. 2008 19:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Chladný a stabilní provoz s tepelně optimalizovanou skříní

ASUS VENTO TA-B1 case

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Skříň řady ASUS VENTO TA-B1 poskytuje estetickou čistotu a výbornou funkčnost

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh novou skříň řady VENTO TA-B1, která spojuje špičkovou funkčnost s moderním designem. TA-B1 vyhovuje standardu tepelně optimalizované skříně (TAC) společnosti Intel, který slibuje skvělé tepelné vlastnosti s minimální úrovní hluku vytvářeného vysokorychlostními větráky.

Splnění standardu TAC přináší skvělou tepelnou účinnost
TA-B1 vyhovuje standardu tepelně optimalizované skříně (TAC), která vytváří perfektní mechanickou strukturu a funkční kompatibilitu pro správnou podporu systémových operací. Boční panel CAG 1.1 tvoří ničím nenarušovaný proud vzduchu, který snižuje teplotu procesoru a video karty. Nastavitelný vzduchový kanál zajišťuje vzduchotěsný kontakt s procesorem pro efektivní proudění vzduchu směrem k procesoru. Unikátní zadní ventilační otvory navíc zlepšují proudění okolo přídavných karet. Tato skvělá tepelná účinnost umožňuje dlouhý a nepřetržitý provoz i pro nejvýkonnější výpočetní platformy a zvyšuje celkovou výkonnost a stabilitu systému.

Stylový design pro moderní vkus
Pozice pro mechaniky a přední vstupní i výstupní porty jsou u modelu TA-B1 diskrétně skryty, takže skříň je na pohled jednoduchá a elegantní. Modře podsvícené tlačítko vypínání a indikátor činnosti pevného disku jen podtrhují minimalistický design. Jak kdysi prohlásil filozof George Santayana ve své práci The Sense of Beauty (Smysl pro krásu): „Krása je radost považovaná za kvalitu věci”. Esteticky čistý design modelu TA-B1 skutečně zvyšuje úroveň vkusu a touhu po kráse.

Design s ohledem na bezproblémovou instalaci
Unikátní „instalační“ design vytváří pro uživatele bezproblémové prostředí, ve kterém mohou instalovat a udržovat své počítače bez nutnosti zvláštních opatření. Například zahnuté kovové rohy chrání prsty před poškrábáním a pořezáním, pružinou ovládané dveře optické mechaniky umožňují rychlý přístup k optickým zařízením a chytře umístěné USB porty zabraňují vzájemnému rušení při zapojení více USB zařízení. Dalším z prvků uvážlivého designu je prachový filtr, který je obsažen ve vzduchovodu procesoru, který má za úkol udržet vnitřek skříně čistý. Díky všem těmto designovým prvkům je TA-D5 skříní, kterou může sám uživatel jednoduše a bez problémů osadit.

Základní technické parametry:
Rozměry včetně rámu: 180 x 408 x 462 mm (šířka  výška  hloubka)
Formát základní desky: ATX; mATX
Pozice pro mechaniky: Externí 5,25" x 4
Externí 3,5" x 1
Interní 3,5" x 5
Podpora systémového větráku: Přední strana: 80 mm x 2
Zadní strana: 80 mm x 1
Postranní ventilační otvory se vzduchovodem
Rozšiřující sloty: 7
Konfigurace předního V/V: USB x 2 + Zvuk x 2;
USB  2 + Zvuk x 2 + 1394 x 1
Barevné provedení (Předek/Pás/Bok): Šedá/Černá/Černá, Stříbrná/Černá/Černá

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse