Ericsson - spolupráce s hellas online

6. 2. 2008 19:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Ericsson dodá systém IMS a telephony softswitch pro řeckého telco operátora hellas online

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ericsson dodá systém IMS a softswitch pro společnost hellas online (hol), telekomunikačního operátora, který je členem skupiny Intracom Holdings Group a jedním z předních poskytovatelů internetových služeb v Řecku.

Touto smlouvou se společnost Ericsson zavazuje dodat a implementovat síť příští generace včetně svých řešení Telephony Softswitch a IMS. Ericsson také zajistil uvedení do provozu, systémovou integraci, ověření interoperability se systémy ostatních dodavatelů, podporu zákazníka a odborná školení.

"Nové technologie Ericsson Telephony Softswitch a řešení IMS nabídnou zákazníkům společnosti hellas online vysoce kvalitní telefonické služby spojené s dokonalým zážitkem z IP multimediálních služeb. Společnost Ericsson nás přesvědčila kvalitou svých síťových řešení a vysokou odborností místního týmu. Věříme, že tato smlouva je pouhým začátkem naší dlouhodobé spolupráce." říká Lazaros Lentzaris, technický ředitel společnosti hellas online.

"Těší nás, že si společnost hellas online vybrala pro tuto spolupráci právě Ericsson. Řešení IMS a technologie softswitch, jsou pro hellas online důležitým krokem k all-IP síťovému řešení. Systém IMS nabízí interaktivní osobní komunikaci srovnatelnou s komunikací tváří v tvář." říká Spyros Nikolaou, president společnosti Ericsson Řecko, Kypr, Albánie a Malta.

Tiskové zprávy

Diskuse