O2 - bezplatné volání a SMS

6. 2. 2008 19:16    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 přináší koktejl bezplatného volání a SMS

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Posílat jednu SMS za druhou a volat bez závazků mohou teď všichni zákazníci O2, kteří díky tarifu O2 TXT rozjedou opravdový SMSkový maratón. S tarify O2 MIX a O2 FAJN mohou naopak volat od pátku až do neděle na všechna mobilní čísla O2 a pevné linky zcela zdarma.

Žádná síť tě nezastaví
SMS smršť do všech sítí může spustit každý, kdo si zakoupí v době od 12. února do 30. dubna 2008 O2 kartu s tarifem O2 TXT. Pro získání bonusu v podobě 100 SMS zdarma do všech mobilních sítí stačí jednorázově dobít kredit v hodnotě minimálně 300 Kč. O svých 100 SMS zákazník nepřijde ani v případě přechodu na předplacený tarif MIX nebo FAJN platný v daném období.

Volání od pátku do neděle zdarma
Volání a videovolání na všechna mobilní čísla O2 a pevné linky od pátku do neděle zdarma získá každý zákazník při pořízení předplacené O2 karty s tarifem O2 MIX nebo O2 FAJN. Pro aktivaci výhodného volání je třeba v období od 12. února do 30. dubna 2008 najednou dobít minimálně částkou 300 Kč. Pro využití nabídky v dalším období stačí kdykoliv během 4 týdnů, po které je služba využívána, znovu dobít alespoň 300 Kč, a tím získat službu na další 4 týdny. Tuto výhodnou nabídku může zákazník využívat až po dobu 4 měsíců (4 x 4 týdny).

"Víme, že pro uživatele předplacených karet je důležité mít telefon stále v pohotovosti a "v akci". Aby mohli být bez obav o výši kreditu stále "na drátě" se svou partou, přinášíme jim bezplatné volání a pořádný balík SMS," říká Jan Karas, ředitel marketingu pro residenční segment společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Tiskové zprávy

Diskuse