O2 volání zdarma den co den

6. 2. 2008 19:19    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 nabízí volání zdarma den co den

Pro nové i stávající zákazníky mobilních hlasových služeb připravila společnost Telefónica O2 Czech Republic zajímavou nabídku v podobě bezplatného volání na všechna mobilní čísla v síti O2a pevné linky. Volat od pondělí do neděle zdarma teď mohou až po dobu 1 roku za stejných podmínek noví i stávající zákazníci s dvouletou smlouvou. Speciální varianta nabídky je připravena také pro drobné podnikatele a živnostníky.

"Chceme, aby si naši zákazníci bez obav užívali svobodu komunikace a mohli být kdykoliv ve spojení se svými blízkými. Přinášíme jim proto možnost neomezeného volání v rámci naší sítě. Jde o další z řady výhod plynoucích z konvergence mobilních a fixních služeb,"říká Jan Karas, ředitel marketingu pro residenční segment společnosti Telefónica O2.

Paušální zákazníci

Noví i stávající zákazníci si teď mohou užívat bezplatné volání a videovolání na všechna mobilní čísla v síti O2 a pevné linky neomezeně od pondělí do neděle po dobu 4 měsíců nebo 1 roku podle zvoleného tarifu. Stačí v době od 12. února do 31. března 2008 uzavřít nebo prodloužit smlouvu k vybraným tarifům na 2 roky. Nabídku je možné získat spolu se všemi aktuálně nabízenými standardními tarify i tarify Simple. Stejnou nabídku získají i zákazníci, kteří se rozhodnou přejít na paušální tarif z předplacených služeb O2 nebo od jiného operátora.
K čerpání dochází po vyčerpání volných jednotek v rámci tarifu.

Nabídku je možné za standardních podmínek kombinovat i s pořízením nového telefonu za výhodnou cenu již od 1 Kč včetně DPH nebo s výhodnými tarify Max.

Drobní podnikatelé a živnostníci

Stávající zákazníci
Za stejných podmínek jako zákazníci na rodné číslo mohou nabídku využít i stávající zákazníci z řad drobných podnikatelů a živnostníků. Bezplatné volání a videovolání od pondělí do neděle mohou využívat při podpisu nebo prodloužení stávající smlouvy k vybraným tarifům na 2 roky. V závislosti na zvoleném tarifu platí tato nabídka po dobu 4 nebo 12 měsíců.

Za využívání nabídky zákazníci neplatí žádné poplatky. Nabídku je možné v případě uzavření smlouvy na 2 roky kombinovat za standardních podmínek s pořízením nového telefonu, a to již od 1 Kč včetně DPH nebo s výhodnými tarify Max.

Noví zákazníci
Noví zákazníci, kteří v období od 12. února do 31. března 2008 uzavřou smlouvu se závazkem na 2 roky, získají bezplatné volání a videovolání po celý týden na všechna mobilní čísla v síti O2 nebo pevné linky, a to na zvýhodněnou dobu. Nabídku mohou využít podle vybraného tarifu po dobu 6 nebo 18 měsíců.