Ericsson - smlouva s TELE Greenland

7. 2. 2008 15:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Ericsson podepsal smlouvu se společností TELE Greenland na dodávku systému IMS

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Grónský telekomunikační operátor TELE Greenland (Grónsko) si vybral společnost Ericsson jako svého dodavatele systému Core IP Multimeda Subsystem pro poskytování integrovaných konvergentních služeb pro pevné a mobilní sítě. Core IP Multimedia Subsystem umožní operátorovi TELE Greenland rozšířit svou nabídku o služby příští generace.

Služby na bázi technologie IMS umožní komunikaci prostřednictvím různých médií – hlas, text, obrázky a video, nebo jejich kombinace – záleží na individuálním požadavku uživatele. Řešení Ericsson IMS podporuje společné prostředí pro poskytování služeb a umožní operátorovi TELE Greenland implementovat flexibilní a škálovatelné pokročilé služby.

IMS také představuje další krok ve vývoji konvergentních mobilních a pevných sítí směrem k all-IP provozu, který výrazně sníží náklady a zabezpečí flexibilitu podpory širokopásmových služeb.

„Díky bohatým zkušenostem společnosti Ericsson s technologií IMS se zkrátí doba uvedení na trh. Naši zákazníci budou mít přístup k nejmodernějším konvergentním službám a my se zároveň budeme moci soustředit na řešení specifických požadavků v Grónsku.“ říká Jorn Jespersen, technický ředitel společnosti TELE Greenland.

„Tato smlouva je důležitá pro naší dlouhodobou spolupráci se společností TELE Greenland. Poukazuje na schopnost společnosti Ericsson dodávat nejmodernější řešení z pozice systémového integrátora. Ericsson IMS usnadní telekomunikačním operátorům kombinovat současné i budoucí aplikace v rámci nabídky integrovaných služeb. Uživatelé tak ocení mnohem poutavější zážitek.“ tvrdí Lars Tofft, generální ředitel společnosti Ericsson Dánsko.

Ericsson se svými 46 smlouvami pro komerční spuštění a dalšími 80 smlouvami o zkušebním provozu po celém světě zaujímá vedoucí pozici v oblasti IMS.

Tiskové zprávy

Diskuse