Edimax WP-S1000 - bezdrátový Presentation Server

14. 2. 2008 14:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Wi-Fi modul pro dataprojektory od Edimaxu dodá bezdrátové možnosti vašemu kancelářskému projektoru.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

WP-S1000 poskytuje zajímavé a výkonné funkce pro snadné prezentace pomocí bezdrátového připojení

Edimax Technology (TSEC: 3047), přední výrobce produktů počítačových sítí uvádí bezdrátový Presentation Server; WP-S1000. WP-S1000 přidává pomocí integrovaného bezdrátového přístupového bodu WiFi flexibilitu kancelářským dataprojektorům. Umožní tak presentaci souborů (jak obrázků, tak i filmů) přes zabezpečenou bezdrátovou síť 802.11b/g aniž by bylo třeba fyzicky připojovat laptop/notebook k projektoru.

WP-S1000 je zaměřen na co největší zjednodušení práce uživatelům a podporuje „plug-and-play“ technologii s automatickou instalací ovladačů. Uživatelé se tak připojí k datovému projektoru na „jedno kliknutí“. Další pozitivní vlastností je snadné přepínání kontroly projektoru mezi více uživateli. WP-S1000 spolupracuje se všemi typy projektorů pomocí standardního VGA rozhraní. Má integrovány takové skvělé funkce jako je „Plug-and-Show (PnS)“ a přijemné webové uživatelské rozhraní.

Modul pro projektory dále podporuje přehrávání real-time videa pro populární video stramingové formáty MPEG1, MPEG2 a MPEG4. Pro zabezpečení obsahu prezentace zařízení podporuje dynamické přihlašování (session login code) a šifrování WEP 64/128bitů.

Produkt je dostupný v doporučené koncové ceně 4800 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse