truconneXion - AuditPro verze 5

16. 2. 2008 08:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Za první 2 měsíce více než 50 tisíc prodaných licencí AuditPro verze 5

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Akciová společnost truconneXion oznámila, že za první 2 měsíce po uvedení nové verze AuditPro 5, je tento systém nainstalován již na více než 50 tisících počítačů. Raketový nástup této verze je přisuzován především vyspělému technologickému řešení, které je certifikováno pro Windows Vista a razantnímu rozvoji zahraničního obchodu.

Jakub Lukeš, ředitel prodeje AuditPro, k těmto výsledkům řekl: „Jsme zejména rádi, že se náš produkt stává uznávaným hráčem v celosvětovém měřítku. Jak internetové prodeje anglické verze, tak i naše distribuční síť v Evropě, začínají nabírat výraznou dynamiku. Jen za loňský rok tvořily prodeje do zahraničí více než třetinu všech dodaných licencí.“

AuditPro je program specializovaný na správu softwarových licencí a lze jej rozšířit o evidenci IT majetku, monitoring využití počítačů a podporu uživatelů. Nejžádanějším doplňkovým modulem je dlouhodobě monitoring počítačů, který teď má možnost vyzkoušet každý zájemce po dobu jednoho měsíce a zhodnotit si tak konkrétní přínosy z jeho výstupů pro organizaci.

Tomáš Sýkora, manažer marketingu Auditpro, přiblížil důvody této nabídky: „Skoro každý IT manažer potřebuje znát reálné využívání IT prostředků. Vědět, který počítač již výkonově nestačí, která síťová tiskárna je přetížena a další informace, je velkou pomocí při plánování investic, ale i podpoře uživatelů. Nejlepším důkazem je osobní zkušenost, a proto ji chceme nabídnout.“

Verze AuditPro 5 je od 15. listopadu 2007 k dispozici souběžně pro všechny jazykové mutace: českou, polskou, maďarskou, ruskou a samozřejmě anglickou.

Plně funkční demo verze AuditPro 5 pro 5 uživatelů je k dispozici zdarma na novém webu produktu na adrese www.auditpro.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse