Microsoft - snížení cen krabicových Windows Vista

18. 2. 2008 21:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Microsoft snižuje ceny krabicových verzí Windows Vista až o 46 procent

Microsoft dnes oznámil až 46% snížení cen krabicových verzí operačního systému Windows Vista. Uživatelé počítačů tak nyní získávají jedinečnou možnost pořídit si licenci tohoto systému ve verzi Windows Vista Home Basic, Home Premium a Ultimate za skutečně zajímavé ceny. Současně získávají veškeré výhody plynoucí z pořízení krabicové verze, a to zejména možnost přenositelnosti na jiný počítač či technickou podporu poskytovanou přímo ze strany společnosti Microsoft.

„Microsoft tímto krokem reaguje na četné požadavky uživatelů na snížení ceny operačního systému a zpřístupňuje jej tak široké veřejnosti. Věříme, že noví uživatelé ocení zejména vyšší bezpečnost systému, jeho uživatelskou přívětivost, a s tím spojené daleko širší možnosti při práci s počítačem,“ říká Tomáš Koška, manažer divize Windows Client, Microsoft.

Výhodný nákup krabicové verze systému Windows Vista se týká jak stávajících uživatelů, kteří zvažují přechod z Windows 2000 a Windows XP na vyšší verzi systému, tak i těch nových, kteří mají nyní možnost pořídit si plnou licenci systému Windows Vista za výhodných podmínek. Používání systému Windows Vista umožňuje uživatelům zejména rychlejší vyhledávání dat, větší přehlednost při práci s programy či vyšší bezpečnost počítače a dat. Windows Vista dále přináší nové a vylepšené nástroje pro správu a nasazení systému a další vylepšení v podobě nových aplikací a doplňků.