Prestigio SD karty - mapy Evropy

18. 2. 2008 20:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio nabízí SD karty s mapami západní Evropy

Prestigio SD karty - mapy Evropy

Společnost Prestigio rozšířila svou nabídku o SD karty s aktualizovanými mapovými podklady západní Evropy. Pomocí těchto karet si mohou uživatelé GPS navigací snadno rozšířit oblast jejich využití.

Prestigio SD karta obsahuje aktualizované mapové podklady, které poskytují detailní informace o městech, silničních spojeních, názvech ulic, číslech budov a poštovních směrovacích číslech. Mapové podklady dodala společnost TeleAtlas a jejich součástí je rovněž velké množství různých bodů zájmu jako jsou restaurace, ubytování, atrakce, možnosti zábavy, nákupy, lékařská pomoc, poštovní služby, čerpací stanice apod.

SD karta je plně kompatibilní s GPS navigačními zařízeními Prestigio, která už při zakoupení obsahují předinstalované mapy východní Evropy. Uživatel tak získává možnost mít komfortní navigaci pro cestování napříč celou Evropou.

Parametry SD karty:
- Mapové podklady TeleAtlas pro: Rakousko, Belgii, Dánsko, Francii, Finsko, Německo, Irsko, Itálii, Lucembursko, Nizozemí, Norsko, Portugalsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko a Velkou Británii (včetně britských PSČ).
- Kapacita: 1 GB.
- Plně kompatibilní s Prestigio GeoVision 350 a Prestigio GeoVision 430.

Koncová doporučená cena SD karty je 1576 Kč bez DPH.