D-Link SideStage - přídavný USB monitor

20. 1. 2009 16:20    Rubrika: Tiskové zprávy

D-Link představuje přídavný USB monitor pro náročné uživatele „SideStage“

D-Link SideStage - přídavný USB monitor

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Řešení pro digitální domácnost zvyšuje produktivitu uživatel PC

D-Link, výrobce end-to-end síťových řešení pro firmy i domácnosti, představuje tzv. SideStage, díky němuž lze snadno rozšířit pracovní plochu na vedlejší monitor a uvolnit tak hlavní monitor pro pracovní úkoly. Nové zařízení je ideální pro milovníky interaktivních aplikací.

D-Link SideStage je 7" monitor určený pro uživatele, kteří používají mnoho programů najednou a chtějí mít hlavní obrazovku pro základní aplikace a další menší obrazovku, která rozšiřuje pracovní plochu, pro IM komunikaci, sledování videa, pořádání videokonferencí přes webové kamery, zobrazování Yahoo Widgets a Microsoft Gadgets nebo pro umístění palet nástrojů z programů, jako je třeba Adobe PhotoShop.

SideStage je elegantní a kompaktní monitor, který se připojuje a napájí přes USB 2.0. Má 7" displej z tekutých krystalů (LCD) s rozlišením 800 \xD7 480, který lze používat v poloze na šířku i na výšku a je ohraničen stylovým černým rámečkem. Jeho hmotnost je pouhých 0,6 kg a má šířku 17,8 cm, výšku 11,7 cm a tloušťku jen 2,5 cm.

„Tento nejnovější přírůstek do naší rodiny řešení pro digitální domácnost má zvýšit produktivitu uživatelů PC a umožnit snadné a příjemné používání menších aplikací,“ uvádí Steven Joe, prezident a CEO D-Link Systems, Inc. „SideStage řeší problém potřeby o kousek větší pracovní plochy a poskytuje rychlý přístup k běžně používaným aplikacím, které bývají na ploše často překryty většími okny.“

SideStage je kompatibilní prakticky se všemi CRT a LCD monitory, má standardní širokoúhlý poměr stran, 32bitovou barevnou hloubku (True Color) pro vysoce kvalitní obraz a mimořádně nízkou spotřebu, která je v souladu s ekologickým programem D-Link Green.

Cena a dostupnost
Cena SideStage bude oznámena při zahájení jeho dodávek, plánovaného na konec tohoto roku, do rozsáhlé prodejní sítě společnosti D-Link. V Evropě se jeho uvedení prozatím neplánuje.

Tiskové zprávy

Diskuse