HTC Desire S, HTC Wildfire S a HTC Incredible S

15. 2. 2011 20:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HTC představila trojici nástupců nejpopulárnějších modelů

HTC Desire S, HTC Wildfire S a HTC Incredible S

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HTC představila na prestižní výstavě mobilních zařízení Mobile World Congress v Barceloně trojici nových modelů – HTC Desire S, HTC Wildfire S a HTC Incredible S. Telefony jsou přímými nástupci původních modelů bez „S“ v názvu. Vedle moderního a elegantního designu nabídnou především druhou generaci 1 GHz procesorů Qualcomm, které jsou až o 40 % výkonnější a úspornější. Uživatelé se mohou těšit také na nejnovější verzi uživatelského rozhraní HTC Sense.

„HTC Sense jsme vyvinuli především proto, abychom uživatelům maximálně zjednodušili každodenní používaní svých telefonů,“ říká Peter Chou, CEO společnosti HTC a dodává: „Trojice nových modelů – HTC Desire S, HTC Wildfire S a HTC Incredible S – nabízí vyvážený poměr nejnovějších inovací a praktických funkcí, které zpříjemní nejčastěji používané funkce. Například zvýšení hlasitosti vyzvánění, je-li telefon ukryt v kapse, nebo upozornění na narozeniny přítele, který vám zrovna volá.“

HTC Desire S
Hlavní předností nového modelu HTC Desire S je výkonný procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 s frekvencí 1 GHz a 3,7“ displej s přirozeným podáním barev. Konstrukce nástupce populárního a několikrát oceněného modelu HTC Desire je podobně jako HTC Legend odlita z jednoho kusu hliníku. Díky tomu je tak tělo telefonu maximálně pevné a vydrží i hrubší zacházení. Novinkou HTC Desire S je umístění druhé kamery na čelní straně telefonu. HTC Desire nedávno získal například prestižní ocenění britského magazínu T3.

HTC Wildfire S
HTC Wildfire S vychází z modelu HTC Wildfire a oproti svému předchůdci nabídne ještě kompaktnější rozměry. S rozměry 10,13 cm na délku a 5,94 cm na šířku je novinka HTC Wildfire S jedním z nejmenších telefonů, které společnost HTC představila. HTC Wildifre S nabídne 3,2“ displej s HVGA rozlišením. Uživatelé si budou moci vybrat z několika barevných variant – od stylové červené a modré po elegantní černý nebo bílý design. Novinka je díky aplikaci Friend Stream, která zobrazuje výpis nejnovějších událostí a statusů na sociálních sítích, ideální pro ty, kteří chtějí být neustále v dosahu svých přátel.

HTC Incredible S
Společnost HTC představila na výstavě Mobile World Congress také svou nejnovější vlajkovou loď. Model HTC Incredible S je vybaven čtyř palcovým Super LCD displejem s WVGA (800x480 px) rozlišením a 8 megapixelovým fotoaparátem s dvojicí přisvětlovacích diod. Díky plné podpoře souboru technologií DLNA je možné pořízené fotografie nebo videa ve vysokém rozlišení sdílet nebo streamovat ve většině dalších zařízení, např. v počítačích nebo noteboocích. Telefon HTC Incredible S je vybaven také druhou kamerou umístěnou nad displejem na čelní straně telefonu pro video volání s přáteli.

Dostupnost
Nově představené modely HTC Desire S, HTC Wildfire S a HTC Incredible S budou zákazníkům v České republice k dispozici v průběhu druhého čtvrtletí 2011. Koncové doporučené ceny prozatím nebyly stanoveny.

Tiskové zprávy

Diskuse