Coolpad Modena 2 - plně podporuje LTE českých operátorů

17. 8. 2016 19:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Výrobce Coolpad představuje nástupce populárního loňského modelu Coolpad Modena. Společnost vyslyšela zpětnou vazbu uživatelů a v září v České republice zahájí prodej lehčího, prémiovějšího a výkonnějšího telefonu Coolpad Modena 2 s podporou dvou karet SIM. Ten je vybavený 5,5 palcovým HD displejem se 2,5D zakřivením krycího skla, 2 GB RAM a 16 GB interní paměti. Srdcem smartphonu je čtyřjádrový procesor Mediatek MT6735p s operačním systémem Android 6.0 Marshmallow s originálním prostředím Cool UI 8.0.

Coolpad Modena 2 - plně podporuje LTE českých operátorů

Coolpad Modena 2 je při 5,5 palcové velikosti HD obrazovky extrémně štíhlý a lehký – 7,8 mm a pouhých 143 g! Tělo telefonu je vyrobeno z umělohmotného materiálu, ze kterého jsou jednotlivé vrstvy vyřezány pokročilou 3D laserovou technologií.

Je libo skvělá fotografie nebo selfie? Coolpad Modena 2 zvládne s přehledem obojí. Jeho fotoaparáty mají rozlišení 8 MP a zajistí ostré a detailní snímky. Přední senzor je vybaven funkcí zkrášlení, se kterou budete vždy vypadat perfektně. Také umožňuje širokoúhlý 83,6° záběr a splňuje nízké clonové číslo f/2,2. To má za následek o 44% vyšší světelný zisk než původní Coolpad Modena. Oba fotoaparáty jsou vybaveny zábavnou funkcí, která odhadne vaše pohlaví a věk a doplní snímek o tag, se kterým jej můžete sdílet na sociální sítě. Třešničkou na dortu je režim PRO, se kterým můžete fotit jako skutečný profesionál. Nastavení expozice, sytosti barev i ostření bude plně ve vašich rukou.

Při návrhu Coolpad Modena 2 se vývojáři soustředili na promyšlené ovládání velké 5,5 palcové obrazovky. Nové kontrolní centrum proto umožňuje rychlý přístup k nejčastěji používaným funkcím prostým tažením prstu od spodní hrany obrazovky a tažení od horní hrany odhalí notifikace. S mnoha dalšími šikovnými nástroji, C tlačítkem a novým způsobem procházení složek s aplikacemi je vše ihned po ruce.

Na českém trhu bude Coolpad Modena 2 dostupný v tmavě šedivé a champagne variantě za cenu 3 999 Kč. Telefon lze zakoupit u operátora O2 již 1. září a v nejbližších týdnech i u vybraných řetězců se spotřební elektronikou.

V České republice bude prodej telefonu zahájen s cenovkou 3 999 Kč.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse